Αλλαγή φρουράς στα ελληνικά μέτωπα-Επέστρεψε στην Κύπρο η πρώτη αποστολή

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας αφίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής η πρώτη κυπριακή αποστολή που επιχειρούσε τις τελευταίες ημέρες στα μέτωπα των πυρκαγιών στην Ελλάδα. Επέστρεψαν όλοι με υψηλό ηθικό και αίσθημα ευθύνης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, τους υποδέχθηκε ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής και λειτουργοί της Πολιτικής Άμυνας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. Ο Αρχιπύραρχος Λογγίνος διαβίβασε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Υπουργού Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη αποστολή αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και παραλήφθηκε από σύνδεσμο αξιωματικό του ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος και θα μεταφερθούν στο Διδυμότειχο. Αναμένεται να ξεκινήσουν να επιχειρούν το Σάββατο, αναλόγως των αναγκών που υπάρχουν.

Δειτε Επισης

Παρίσταναν τους γιατρούς και ζητούσαν λεφτά από ηλικιωμένες για επεμβάσεις στα παιδιά τους-Στο κελί δύο πρόσωπα
Συζήτησαν για μετακίνηση οπαδών Αρναούτης και Λοϊζίδης-Συστήνεται κοινή Επιτροπή
Ξεπέρασαν τις 2.000 οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από το 2017-Πάνω από 900 την τελευταία τριετία
Πέντε συλλήψεις στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν μαχαίρι, ναρκωτικά και ασημένιες αλυσίδες χειρός
Φωτιά σε παλιά αντικείμενα σε ακατοίκητη πολυκατοικία στην Πάφο
Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο χωράφι που τυλίχθηκαν στις φλόγες επτά οχήματα στο Τσέρι-Επηρεάστηκε και όγδοο (pics)
Κλάπηκαν αυτοκίνητα από οικία στην Πάφο, το ένα εντοπίστηκε Ύψωνα και το άλλο Πολεμίδια-Χειροπέδες σε 30χρονη
Συνελήφθη 37χρονος που απέσπασε 2.200 ευρώ από 50χρονο
Χειροπέδες σε 43χρονο που επιχείρησε να διαρρήξει την κύρια είσοδο πολυκατοικίας
Παραδόθηκαν στις φλόγες οκτώ οχήματα σε χωράφι έξω από κτήριο στη Λευκωσία