Νέες φωτογραφίες υπόπτων για τα επεισόδια στη Χλώρακα δημοσιοποίησε η Αστυνομία

Νέες φωτογραφίες υπόπτων προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στη Χλώρακα, την Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2023, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και στον εντοπισμό των υπόπτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων υπόπτων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

1

2

3

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση 1. Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2. Συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 3. Συμμετοχής σε παράνομη συνάθροιση, 4. Προξένησης βλάβης σε κτίρια από οχλαγωγία 5. Οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου 6. Κακόβουλης ζημιάς, και 7. Κατοχής επιθετικού οργάνου.

Υπενθυμίζεται ότι για τα εν λόγω επεισόδια η Αστυνομία προχώρησε στη δημοσίευση άλλων φωτογραφιών υπόπτων προσώπων, με σκοπό τον εντοπισμό τους στις 28 Αυγούστου 2023 και στις 30 Αυγούστου 2023.

Δειτε Επισης

Πανέτοιμος για όλα τα σενάρια δήλωσε ο ΠτΔ για την συνάντηση στη Γενεύη-«Έχουμε στόχους»
Χάθηκαν τα ίχνη του 21χρονου Πέτρου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Προειδοποιήσεις Τραμπ σε Πούτιν για «καταστροφικές» κυρώσεις εάν αποτύχουν οι συνομιλίες για εκεχειρία στην Ουκρανία
Ανακοίνωσε τη μείωση του ΦΠΑ στη τιμή του ρεύματος στο διάγγελμά του ο Πρόεδρος-Κατεβαίνει κατά 10%
Οικονομία, μεταναστευτικό και κοινωνική πολιτική προτάσσει στα επιτεύγματα του ο ΠτΔ-Ο απολογισμός δύο χρόνων
Ο απολογισμός του Προέδρου-Οι στόχοι της Γενεύης και οι απαντήσεις για φωτοβολταϊκά-φορολογική μεταρρύθμιση
Έντονη αντίδραση από την μητέρα του Θανάση σε Εισαγγελέα-«Είναι κάποιες φορές που θέλω να τον λυπηθώ»
Στις 32 οι καταγγελίες οδηγών μετά από ελέγχους της Αστυνομίας σε φορτηγά και ημιφορτηγά
Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τα Τέμπη-Τι κατέγραψε θερμική κάμερα 3 ώρες μετά τη σύγκρουση
Από ακατάσχετη αιμορραγία ξεψύχησε η 44χρονη μετά την επίθεση του συζύγου της στη Θεσσαλονίκη