Στηρίζουν τον Νίκο Παλιό για τον Δήμο Ανατολικής Πάφου οι Οικολόγοι

Η Επαρχιακή Συνέλευση Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών (ΚΟΣΠ), σε χθεσινή της συνεδρίαση αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίες θα λάβουν χώρα τον Ιούνιο του 2024, έλαβε –ομόφωνα- την απόφαση υποστήριξης στον Δήμο Ανατολικής Πάφου, της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του κ. Νίκου Παλιού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «κατόπιν των διερευνητικών συναντήσεων που πραγματοποίησε η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του ΚΟΣΠ, με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για τον Δήμο Ανατολικής Πάφου, κ. Νίκο Παλιό, διαπιστώθηκαν οι ουσιώδεις συγκλίσεις μεταξύ των πολιτικών αρχών και στόχων του Κινήματος για την τοπική αυτοδιοίκηση και του προεκλογικού προγράμματος που εξήγγειλε ο υποψήφιος. Συνεπώς, όπως προβλέπουν οι καταστατικές διαδικασίες του ΚΟΣΠ, η εισήγηση της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου προωθήθηκε στην Επαρχιακή συνέλευση, όπου και υπερψηφίστηκε ομόφωνα».

Ο νέος δήμος θα προκύψει από τη συνένωση του Δήμου Γεροσκήπου και των Κοινοτήτων της Αγίας Μαρινούδας, της Αχέλειας, των Κονιών και της Τίμης. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι η πολυετής και συνεπής παρουσία του κ. Παλιού στα κοινά και τον κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό δημόσιο βίο της Γεροσκήπου, σε συνδυασμό με το προοδευτικό και εκσυγχρονιστικό προεκλογικό του πρόγραμμα, θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για την προώθηση της υποψηφιότητας του από την τοπική κοινωνία, ως της καταλληλότερης επιλογής για την θέση του Δημάρχου Ανατολικής Πάφου. Ευχόμαστε, τόσο στον ίδιο, όσο και στους υπόλοιπους υποψηφίους του νέου δήμου, να έχουν έναν έντιμο, δημοκρατικό και πολιτικά πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα».

Δειτε Επισης

«Θα ξαναχορέψουμε»-To τατουάζ της 21χρονης Mia που απήχθη από τη Χαμάς στο φεστιβάλ
Ανακοίνωσε αποτροπή επίθεσης κατά Ισραηλινών και Εβραίων στην Κύπρο η Μοσάντ
Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα-Πήγε για λιποαναρρόφηση και έφυγε με παραμορφωμένες γάμπες
Σφοδρές μάχες την νότια Γάζας, φόβοι για τους αμάχους κοντά στη Χαν Γιουνίς
Στα €6,75 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Σε κοινή συνισταμένη ΕΔΕΚ και ΑΚΕΛ για Πάφο στις Δημοτικές Εκλογές-Οι ανακοινώσεις Σιζόπουλου
Διεκδικεί τη θέση του Δημάρχου Πολεμιδιών ο Ανδρέας Θεοδώρου
Οδηγοί που έτρεχαν, μεθυσμένοι και με το κινητό στο χέρι-500 καταγγελίες από την Αστυνομία
Σε εγρήγορση η ΚΔ για μέτρα ασφαλείας ενόψει εορτών-Περισσότερη αστυνόμευση στους χώρους υψηλού κινδύνου
Πήγαινε σε καταστήματα και έφευγε χωρίς να πληρώσει-Συνελήφθη 41χρονος