Συντετριμμένη η μητέρα του Μιχάλη-«Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι»

Σε σταθερή και ασυμπτωματική κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, που έχασε τη ζωή του έπειτα από τη δολοφονική επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» είπε η θεία του 29χρονου μιλώντας στο Star. Και πρόσθεσε μεταφέροντας τα λόγια της μητέρας του: «Μου είπε "δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι"».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 29χρονου τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του. «Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Σημειώνεται ότι βαρύτατες ποινικές διώξεις για σωρεία κακουργηματικού χαρακτήρα αδικημάτων, μεταξύ των οποίων είναι της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ασκήθηκαν σε βάρος των 104 χούλιγκανς, οι οποίοι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθησαν το πρωί από την ΓΑΔΑ στην πρώην Σχολή Ευελπίδων. Στη δίωξη περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου Μιχάλη, αδίκημα ωστόσο το οποίο προς το παρόν δεν προσωποποιήθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές σε αυτήν τη φάση της έρευνας.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται με έμφαση τόσο στα κινητά των κατηγορουμένων που έχουν κατασχεθεί καθώς και στις εξετάσεις γενετικού υλικού και βίντεο που εκτιμάται ότι θα αποκαλύψουν και τον δράστη της άγριας δολοφονίας του φίλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία της υπόθεσης, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εντοπιστεί το φονικό όπλο, πιθανότατα μαχαίρι, που έκοψε το νήμα της ζωής του Μιχάλη. Ωστόσο έχουν εντοπιστεί άλλα μαχαίρια που εξετάζονται εξονυχιστικά από τις διωκτικές και εισαγγελικές Αρχές.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα
Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο