Άλλες πέντε συλλήψεις Κροατών χούλιγκανς για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Άλλους πέντε Κροάτες χούλιγκανς για τους οποίους προέκυψε ότι συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής εντόπισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας αστυνομικοί στη Θεσπρωτία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι πέντε Κροάτες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Αρχικά οι πέντε Κροάτες προσήχθησαν στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας με την έρευνα να δείχνει ότι συμμετείχαν στην φονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με θύμα τον άτυχο 29χρονο φίλαθλο του «δικεφάλου».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν ολοκληρωθεί η έρευνα για τους πέντε Κροάτες θα μεταφερθούν με ειδική μεταγωγή στην Αθήνα.

Χθες, Τρίτη, είχε συλληφθεί ένας 19χρονος Κροάτης, ο οποίος εντοπίστηκε να ταξιδεύει προς Αλβανία, με λεωφορείο, και θεωρήθηκε ύποπτος για συμμετοχή στην επίθεση στη Νέα Φιλάδελφεια.

Στον έλεγχο που έγινε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς αστυνομικοί τον θεώρησαν ύποπτο για συμμετοχή στα επεισόδια γιατί είχε μπει στη χώρα μας την προηγούμενη ημέρα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε και ανακρίθηκε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στα αιματηρά γεγονότα και έτσι συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα οι 94 από τους συλληφθέντες για το φονικό «ντου» σε βάρος των οποίων αναμένεται, κατά πληροφορίες, να ασκηθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή, η φωτογραφία που έκαψε την πρώην, και το ψεύτικο άλλοθι του Ναυπλίου
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός