Άλλες πέντε συλλήψεις Κροατών χούλιγκανς για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Άλλους πέντε Κροάτες χούλιγκανς για τους οποίους προέκυψε ότι συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής εντόπισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας αστυνομικοί στη Θεσπρωτία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι πέντε Κροάτες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Αρχικά οι πέντε Κροάτες προσήχθησαν στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας με την έρευνα να δείχνει ότι συμμετείχαν στην φονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με θύμα τον άτυχο 29χρονο φίλαθλο του «δικεφάλου».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν ολοκληρωθεί η έρευνα για τους πέντε Κροάτες θα μεταφερθούν με ειδική μεταγωγή στην Αθήνα.

Χθες, Τρίτη, είχε συλληφθεί ένας 19χρονος Κροάτης, ο οποίος εντοπίστηκε να ταξιδεύει προς Αλβανία, με λεωφορείο, και θεωρήθηκε ύποπτος για συμμετοχή στην επίθεση στη Νέα Φιλάδελφεια.

Στον έλεγχο που έγινε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς αστυνομικοί τον θεώρησαν ύποπτο για συμμετοχή στα επεισόδια γιατί είχε μπει στη χώρα μας την προηγούμενη ημέρα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε και ανακρίθηκε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στα αιματηρά γεγονότα και έτσι συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα οι 94 από τους συλληφθέντες για το φονικό «ντου» σε βάρος των οποίων αναμένεται, κατά πληροφορίες, να ασκηθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τέσσερις συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό παικτών του Παφιακού-Αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο
Παρανάλωμα του πυρός κτηνοτροφική μονάδα στη Δρομολαξιά-Διερευνώνται τα αίτια
Κατάθεση όπλων απαιτεί ο Νετανιάχου από την Χαμάς
Τα 7,7 Ρίχτερ ισοπέδωσαν τη Μιανμάρ-Εικόνες καταστροφής και πανικός από τους μετασεισμούς
Η Κίνα ανακοίνωσε την ανακάλυψη πελώριου κοιτάσματος πετρελαίου στη Νότια Σινική Θάλασσα
Τραμπ: Οι ανταποδοτικοί δασμοί θα στοχοποιήσουν όλες τις χώρες ανεξαιρέτως
Βροχές και σκόνη στο μενού του καιρού-Η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας
Οι μεταναστευτικές ροές φέρνουν περιστατικά φυματίωσης στην Κύπρο-Ανησυχητική αύξηση στους νέους
Τελευταία ευκαιρία για τα 190 χιλιάδες ανεξόφλητα πρόστιμα-Πληρώνουν ή παραπέμπονται στο Δικαστήριο οι πολίτες
Άτομα με αναπηρία μένουν άνεργα λόγω απόρριψης ιατροσυμβουλίων-Ζητά εξηγήσεις η Βουλή