Στο Συντονιστικό Κέντρο ο Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφαλείας για να ενημερωθεί για τις πυρκαγιές

Στο Συντονιστικό Κέντρο, που στήθηκε στην Παραμύθα, από το οποίο παρακολουθούν την εξέλιξη της μεγάλης πυρκαγιάς, που ξέσπασε στη Λεμεσό, θα βρεθεί το πρωί ο Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφαλείας, Πυροσβεστικής και Προστασίας Συνόρων. Την ίδια ώρα, σήμερα αναμένονται να επιχειρήσουν τα Ισραηλινά πτητικά μέσα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ, Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, αναμένεται να επισκεφτεί το Συντονιστικό Κέντρο παρά την κοινότητα Παραμύθας, γύρω στις 9:00 το πρωί, ώστε να λάβει ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς. Σημειώνεται πως ο Ισραηλινός υπουργός είναι υπεύθυνος για θέματα Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Προστασίας Συνόρων, κάτι που σημαίνει ότι είναι υπό την ευθύνη του τα πτητικά μέσα που φθάνουν στην Κύπρο για να συνδράμουν στις προσπάθειες πυρόσβεσης.

Τον κ. Μπεν-Γκβιρ θα υποδεχθεί στην Παραμύθα η ομόλογός του, υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, η οποία έσπευσε στο σημείο από το βράδυ της Κυριακής, όπως επίσης και η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου και ο υπουργός Γεωργίας, Πέτρος Ξενοφώντος.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην πυρκαγιά, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν και πάλι τα πτητικά μέσα και άρχισαν τις ρίψεις νερού, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες για αναζωπυρώσεις. Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, με τη χρήση drones, επέβλεπαν στη διάρκεια της νύχτας την κατάσταση και σε περίπτωση που εντοπιζόταν οτιδήποτε, οι επίγειες δυνάμεις ήταν σε επιφυλακή για άμεση παρέμβαση.

Δειτε Επισης

Η παρεξήγηση με την... υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Ερντογάν-«Γελοιότητες, αυτό βρήκαν» (pic)
Ανατροπή με το χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα-Πληροφορίες ότι δεν θα γίνει εκταφή
Κερδίζει έδαφος η μετοχική συμμετοχή της ΚΔ για Great Sea Interconnector-Στα 100 εκ. το ποσό που θα καταβάλει
Εντός ημερών η ενημέρωση για επαναλειτουργία των λεωφορείων-Διοικητική έρευνα για πιθανές ευθύνες
Σκοτώθηκε σε μάχες στη Γάζα γιος Ισραηλινού υπουργού
Εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα σε υποστατικό να επιδίδονται σε κυβεία
«Τη βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα... Πώς κάνεις έτσι; Ένας λιγότερος πάνω στη γη»
Πρωτόγνωρη εμπειρία για τους εγκλωβισμένους μαθητές-Μηνύματα για ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες (pics)
Βίντεο με τρομοκράτες της Χαμάς να παραδίνονται γυμνοί και οκλαδόν στον δρόμο
Εκταφή του χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα-Θα γίνει νέα ιατροδικαστική εξέταση