Την γλίτωσε με εγκαύματα, μώλωπες και δαγκώματα 25χρονος που έμεινε στη θάλασσα για 35 ώρες

Για σχεδόν δύο ημέρες, ο 25χρονος Τσαρλς Γκρέγκορι «έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή» κάτω από τον ήλιο ενώ στο ημιβυθισμένο σκάφος του, δεχόταν τσιμπήματα μέδουσας και απειλές από καρχαρίες του Ατλαντικού.

«Φοβόταν μέχρι θανάτου», είπε ο πατέρας του που δήλωσε την εξαφάνιση του γιου του το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο Τσαρλς Γκρέγκορι πήγε για ψάρεμα, αλλά η παλίρροια ανέβηκε πιο γρήγορα από όσο νόμιζε. Κύμα χτύπησε το ελαφρύ σκάφος του με επίπεδο πυθμένα και ο 25χρονος έπεσε στο νερό. Κατάφερε να επιστρέψει στο πλεούμενο κι έριξε ακόμα και τη μηχανή στη θάλασσα, προκειμένου να κρατήσει το σκάφος στην επιφάνεια, ενώ ήδη η πλώρη βρισκόταν στο νερό.

Η αμερικανική ακτοφυλακή εντόπισε τον 25χρονο 35 ώρες μετά και τον διέσωσε. «Είναι εξαντλημένος, είναι αφυδατωμένος και πάσχει από ραβδομυόλυση. Το σοβαρό ηλιακό έγκαυμα, οι μώλωπες και τα δαγκώματα τον δυσκολεύουν να κινηθεί και να σηκωθεί από το κρεβάτι, αλλά όλοι ελπίζουν ότι θα γίνει καλά», δήλωσε ο πατέρας του.

Πηγή: ΕΡΤ

Δειτε Επισης

Δεκάδες νεκροί κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα-Ζήτησε έρευνα ο ΟΗΕ
Μεντβέντεφ για διαπραγματεύσεις-«Είναι απαραίτητες για την καταστροφή της νεοναζιστικής ουκρανικής κυβέρνησης
Το χτύπημα του Κιέβου, η αλλαγή δεδομένων και το σενάριο αποχώρησης του Τραμπ
Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
Νεκρός από ισραηλινά πυρά 14χρονος Παλαιστίνιος στη Δυτική Όχθη
Τουλάχιστον πέντε νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε Ντονέτσκ και Χάρκοβο
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Ζελένσκι και τον Πούτιν στην Τουρκία
Στο Ανώτατο Δικαστήριο προσφεύγει η κυβέρνηση Τραμπ για τις μαζικές απολύσεις σε υπουργεία
ΒΙΝΤΕΟ:Σπαρακτικές εικόνες από τη Γάζα-Μητέρα μαζεύει με τα χέρια της αλεύρι από τον δρόμο
Οι ΗΠΑ έδωσαν το πράσινο φως για την ενσωμάτωση των πρώην τζιχαντιστών στον εθνικό στρατό της Συρίας