ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρή έκρηξη σε αποθήκες λιμανιού της Τουρκίας-Πληροφορίες για τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε στο λιμάνι Ντερίντζε στο Κοτζάελι της Κωνσταντινούπολης στις 14.40, η οποία έγινε αισθητή σε ολόκληρη την πόλη. Στην περιοχή στάλθηκε πολύ μεγάλος αριθμός συνεργείων, μέχρι και ομάδες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν πέντε άτομα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ντερίτζε, Ζεκί Αϊγκούν, δεν είναι ακόμη γνωστά τα αίτια της έκρηξης, ωστόσο τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι έγινε στο σιλό σιτηρών.

Σύμφωνα με το CNN TURK, «έγινε γνωστό ότι ένα από τα σιλό σιτηρών εξερράγη. Πιστεύεται ότι συνέβη ενώ ένα πλοίο φόρτωνε σιτάρι σε εκείνο το σημείο».

Ο δήμαρχος Ζεκί Αϊγκιούν δήλωσε στο NTV ότι «οι φίλοι εργάζονται. Γνωρίζουμε ότι έγινε έκρηξη. Το κάτω μέρος των δύο σιλό που είδα άνοιξε. Δεν γνωρίζουμε την αιτία της έκρηξης ακόμα. Δεν σχετίζεται με το λιμάνι. Δεν είναι μια έκρηξη που βλάπτει το περιβάλλον, Παρακολουθούμε. Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε απόσταση 50 μέτρων».

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής του Κοτζάελι Ομέρ Ισλάμογλου δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε 5 τραυματίες, τους στείλαμε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Επί του παρόντος, βλέπουμε ότι είναι ελαφρά, ένας από αυτούς φαίνεται να είναι πιο σοβαρά. Δεν έχουμε καμία πληροφορία για την αιτία της έκρηξης ακόμα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στα κάγκελα αξιωματούχοι στις ΗΠΑ για το «νοικοκύρεμα» Μασκ-«Παραβιάζει τον νόμο»
Τέσσερις νεκροί σε συντριβή αεροσκάφους στις Φιλιππίνες που είχε ναυλωθεί από τον αμερικανικό στρατό
Συνελήφθη οδηγός στη Γαλλία με 380 κιλά κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του
Πυκνό μυστήριο με την υγεία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί-Πληροφορίες ότι έκανε εγχείρηση καρδιάς
Ποινή επτά μηνών σε Ισραηλινό στρατιώτη για «κακομεταχείριση» Παλαιστινίων κρατουμένων
Η Ρωσία απορρίπτει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα-Τα λαϊκίστικα σχόλια αυξάνουν περαιτέρω τις εντάσεις
Χαμάς εναντίον Τραμπ-«Δεν δεχόμαστε την αντικατάσταση μιας κατοχής με μια άλλη»
Επιμένει στην πρόταση του ο Τραμπ-«Η Γάζα θα παραδοθεί στις ΗΠΑ μετά το τέλος των μαχών»
Οικογένειες αναζητούν τα αγνοούμενα παιδιά, δύο χρόνια μετά τον σεισμό στην Τουρκία με τους 53.000 νεκρούς
Πανικός μετά το πάγωμα της βοήθειας από τις ΗΠΑ στην Αφρική-«Θα πεθάνει πολύς κόσμος»