ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρή έκρηξη σε αποθήκες λιμανιού της Τουρκίας-Πληροφορίες για τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε στο λιμάνι Ντερίντζε στο Κοτζάελι της Κωνσταντινούπολης στις 14.40, η οποία έγινε αισθητή σε ολόκληρη την πόλη. Στην περιοχή στάλθηκε πολύ μεγάλος αριθμός συνεργείων, μέχρι και ομάδες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν πέντε άτομα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ντερίτζε, Ζεκί Αϊγκούν, δεν είναι ακόμη γνωστά τα αίτια της έκρηξης, ωστόσο τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι έγινε στο σιλό σιτηρών.

Σύμφωνα με το CNN TURK, «έγινε γνωστό ότι ένα από τα σιλό σιτηρών εξερράγη. Πιστεύεται ότι συνέβη ενώ ένα πλοίο φόρτωνε σιτάρι σε εκείνο το σημείο».

Ο δήμαρχος Ζεκί Αϊγκιούν δήλωσε στο NTV ότι «οι φίλοι εργάζονται. Γνωρίζουμε ότι έγινε έκρηξη. Το κάτω μέρος των δύο σιλό που είδα άνοιξε. Δεν γνωρίζουμε την αιτία της έκρηξης ακόμα. Δεν σχετίζεται με το λιμάνι. Δεν είναι μια έκρηξη που βλάπτει το περιβάλλον, Παρακολουθούμε. Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε απόσταση 50 μέτρων».

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής του Κοτζάελι Ομέρ Ισλάμογλου δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε 5 τραυματίες, τους στείλαμε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Επί του παρόντος, βλέπουμε ότι είναι ελαφρά, ένας από αυτούς φαίνεται να είναι πιο σοβαρά. Δεν έχουμε καμία πληροφορία για την αιτία της έκρηξης ακόμα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Το Κίεβο καταγγέλλει ότι η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση του τριετούς πολέμου
Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Ευκαιρία για Άγκυρα και Ουάσιγκτον να κλείσουν το μέτωπο των F-35 με «νέα αρχή» λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία
Αγωνία για κωπηλάτη που αγνοείται στη θάλασσα στην Κρήτη–Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας
«Θερμική βόμβα» σαρώνει την Ευρώπη- Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Αγγλία
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
ΒΙΝΤΕΟ: Θυελλώδεις άνεμοι σήκωσαν στον αέρα τροχόσπιτο στη Σαντορίνη
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας
Με αυτοθυσία αστυνομικός έσωσε μητέρα και παιδί που παρασύρθηκαν από τους ανέμους πάνω σε στρώμα θαλάσσης