Θύμα συχνής βίας η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στη Λάρισα-Δίνει μάχη στο νοσοκομείο

Μια θλιβερή κατάληξη είχε ο εφιάλτης που ζούσε επί χρόνια η 43χρονη αστυνομικός από την Λάρισα στα χέρια του 52χρονου συζύγου της με την άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από ένα ακόμη άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας χθες τα ξημερώματα.

Η νεαρή Αστυνόμος δίνει τη δική της μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς φέρει βαριά τραύματα στο πρόσωπο, έχει σπασμένα πλευρά και έχει υποστεί ρήξη νεφρού ενώ χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υγείας της.

Την ίδια ώρα, τα στόματα ανοίγουν για το βαρύ, κακοποιητικό παρελθόν του 52χρονου επιχειρηματία.

Άτομα από το στενό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για μια ταραχώδη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας ο 52χρονος χτυπούσε συχνά τη σύζυγό του καθώς τη ζήλευε παθολογικά.

Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο λόγος που η 43χρονη είχε ζητήσει από το φερόμενο ως δράστη να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια γάμου αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Χθες το πρωί, όμως, το θύμα δεν άντεξε και ανακοίνωσε στον 52χρονο πως θέλει να πάρουν διαζύγιο. Η απόφαση της προκάλεσε την οργή του επιχειρηματία ο οποίος έχασε τον έλεγχο, άρχισε να τη βρίζει και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε άγρια.

Οι γείτονες του ζευγαριού ήταν αυτοί που έσωσαν την 43χρονη καθώς άκουσαν τα τις φωνές και τα ουρλιαχτά της και ειδοποιήσαν την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχοντας σπασμένα δόντια και μύτη ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη της Λάρισας, συνελήφθη αρχικά με τις κατηγορίες της Ενδοοικογενειακής Βίας και των Επικίνδυνων Σωματικών Βλαβών αλλά στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για το απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ενώ οι Αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους τόσο του δράστη όσο και του θύματος προκειμένου να εξακριβώσουν τι συνέβαινε επί χρόνια στο σπίτι του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, οι δύο κόρες τους, οι οποίες την ώρα του άγριου καβγά έλειπαν από το σπίτι, επέστρεψαν από την κατασκήνωση και στηρίζονται ψυχολογικά από κοινωνικούς λειτουργούς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα το φτάσω μέχρι τέλους»
Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας-Κρίθηκε ομόφωνα ένοχη
Η ώρα της κρίσης-Ανακοινώνεται η απόφαση Δικαστηρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
«Σταυροφόροι» εναντίον ΜΑΤ και θεατών παράστασης στη Θεσσαλονίκη-Η ΕΛΑΣ έκανε χρήση χημικών (vid&pics)
Νέα δραματικά ηχητικά ντοκουμέντα σταθμαρχών από το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη-«Θα μας γράψουν οι εφημερίδες»
«Είχα τη στολή για τη δουλειά μου»-Όσα ισχυρίζεται ο 32χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό στην Ομόνοια
Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βολές κατά του νέου υφυπουργόυ Περιβάλλοντος της Ελλάδας-Αποκαλούσε τα κατεχόμενα «τδβκ»
Επιχείρηση διάσωσης 43 μεταναστών που επέβαιναν σε πλοιάριο στην Κρήτη
Το παρασκήνιο της παραίτησης του υφυπουργού Καινοτομίας στην Ελλάδα-Η υπόθεση «Απόλλων» που έφερε εξελίξεις