Στο κελί η 49χρονη για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Προσωπικές διαφορές το κίνητρο

Διάταγμα εξαήμερης πρόσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 49χρονης, ύποπτης για την επίθεση και τραυματισμό, με μαχαίρι, άλλης 49χρονης.

Η ύποπτη συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον της για τα αδικήματα του τραυματισμού, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Την υπόθεση είχε καταγγείλει το θύμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, όταν προσήλθε με τραύματα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 49χρονη φέρεται να επιτέθηκε στην συνομήλικη ομοεθνή της, ενώ περπατούσε στην περιοχή της δημοτικής πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης, με τα κίνητρα να αποδίδονται σε προσωπικές διάφορες.

Το θύμα, που έφερε τραύματα στο λαιμό και στο χέρι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά την εξασφάλιση μαρτυρίας και των στοιχείων της ύποπτης, εναντίον της εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο διέταξε την κράτηση της για περίοδο 6 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη η 49χρονη που καταζητείτο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Δειτε Επισης

Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Το Κρεμλίνο δεν τοποθετείται εάν θα παραστεί ο Πούτιν στις συνομιλίες για Ουκρανικό στην Τουρκία
Συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό ο 52χρονος για τον φόνο Αργυρού-Παραμένουν στο κελί οι ύποπτοι
Δεν εντοπίζουν πρόβλημα με τη γέφυρα Καλαβασού τα Δημόσια Έργα-«Το ύψος ήταν 3,7 μέτρα και παραμένει»
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Σκανδαλώδεις χειρισμοί με έργο €42.000 σε πρώην Πρόεδρο Ανωτάτου-«Ο μόνος κατάλληλος», ενέκριναν ανανέωση χωρίς να έχει δουλειά
Πάνω από 1,000 άτομα αναμένουν να κλείσουν ραντεβού για αντικατάσταση αερόσακου
Εντός της ημέρας η συμφωνία απόσυρσης των τριών υποψηφίων της ΕΔΕΚ-Ανακοινώνονται αποφάσεις
Εξέφρασε φόβους για επίθεση προ εβδομάδων ο Πριέτο-Στο κάδρο των ερευνών πεζός που καταγράφηκε από κάμερα
Ατυχές περιστατικό χαρακτηρίζει την αστοχία στη γέφυρα Καλαβασού η Κυβέρνηση, βλέπει κωλυσιεργία ο κοινοτάρχης