Στο κελί η 49χρονη για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Προσωπικές διαφορές το κίνητρο

Διάταγμα εξαήμερης πρόσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 49χρονης, ύποπτης για την επίθεση και τραυματισμό, με μαχαίρι, άλλης 49χρονης.

Η ύποπτη συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον της για τα αδικήματα του τραυματισμού, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Την υπόθεση είχε καταγγείλει το θύμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, όταν προσήλθε με τραύματα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 49χρονη φέρεται να επιτέθηκε στην συνομήλικη ομοεθνή της, ενώ περπατούσε στην περιοχή της δημοτικής πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης, με τα κίνητρα να αποδίδονται σε προσωπικές διάφορες.

Το θύμα, που έφερε τραύματα στο λαιμό και στο χέρι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά την εξασφάλιση μαρτυρίας και των στοιχείων της ύποπτης, εναντίον της εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο διέταξε την κράτηση της για περίοδο 6 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη η 49χρονη που καταζητείτο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Δειτε Επισης

Καταζητείται 49χρονος για αδικήματα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις (pic)
Εντεκάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα στη Λάρνακα που διέμεναν παράνομα στη Κύπρο
Επιτέθηκαν σε 24χρονο σε στάση λεωφορείου στη Λάρνακα και του έκλεψαν το σακίδιο του και 50 ευρώ
Ξεγέλασαν 53χρονο για δήθεν πρόστιμο και του απέσπασαν 18,5 χιλιάδες ευρώ
Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο 75χρονου στη Λάρνακα, στις φλόγες όχημα 40χρονου στη Λευκωσία
Ταυτόχρονη παρουσία, διαφορετικός καταλογισμός ευθυνών για Βαφεάδη και Κουτσούλη-Η γκρίζα ζώνη του πορίσματος
Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)