ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ: Η 1η Γηριατρική Κλινική στην Κύπρο

Η Διεύθυνση του ιατρικού ομίλου EΙΜC κατανοώντας αλλά και αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες για την αποτελεσματική φροντίδα των ηλικιωμένων, αλλά και το κενό που υπάρχει στον τομέα αυτό, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου εξειδικευμένου Κέντρου Γηριατρικής Φροντίδας, στην Κύπρο, την Πολυκλινικη "ΑΘΗΝΑ" ,που βρίσκεται στην Λάρνακα.

Πρόκειται για ένα πρότυπο Κέντρο που προσφέρει σε άτομα ηλικίας άνω των 65 χρονών τη δυνατότητα διάγνωσης και αντιμετώπισης ενός ευρέως φάσματος διαταραχών που αντιμετωπίζουν τα άτομα αυτά. Τα χρόνια νοσήματα, τα γηριατρικά σύνδρομα όπως η υπέρταση, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα, η οστεοπόρωση, οι λοιμώξεις , η άνοια και πολλά άλλα είναι μερικά από αυτά.

Το Κέντρο ακολουθεί σύγχρονες διεθνείς πρακτικές που εφαρμόζονται εδώ και αρκετές δεκαετίες στο εξωτερικό ενώ λειτουργεί σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς των ασθενών και σε συνεννόηση με το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η ομάδα της Πολυκλινικής με επικεφαλής τον ειδικό Γηρίατρο Στέλιο Ορφανίδη, Πρόεδρο της Γηριατρικής Επιστημονικής Εταιρείας Κύπρου ΓΗΡΕΚ αποτελείται από ομάδα έμπειρων ιατρών και νοσηλευτών οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στην περίθαλψη και φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων.

Για διευκρινήσεις: 24108888

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus