Δύο εντάλματα σύλληψης εναντίον Σύρων για το επεισόδιο με τον εθνοφρουρό-Ενώπιον Δικαστηρίου ο 22χρονος

Άλλα δύο πρόσωπα, Συριακής καταγωγής, ψάχνει η Αστυνομία, σε σχέση με το επεισόδιο με τον 18χρονο εθνοφρουρό στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, ενώ για την ίδια υπόθεση, το βράδυ της Τετάρτης, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα διερευνώμενης υπόθεσης παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, πρόκλησης και διέγερσης βιαιοπραγίας και διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Εναντίον του 22χρονου προέκυψε μαρτυρία, σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης ισχυρισμού απαγωγής, που επίσης διερευνάται από την Αστυνομία.

Ο 22χρονος φέρεται να ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με περιεχόμενο, που πιθανό να προτρέπουν σε άσκηση βίας ή διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Βάσει της εν λόγω μαρτυρίας, εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το πρωί της Δευτέρας θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σημειώνεται πως, από το βράδυ της Δευτέρας το φως της δημοσιότητας είδαν καταγγελίες που κάνουν λόγο για απαγωγή και ξυλοδαρμό του εθνοφρουρού, ο οποίος ωστόσο δεν προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία λόγω φόβου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα όσα διατυπώνονται σε διάφορες αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τέθηκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών, οι οποίες άρχισαν να διερευνούν κάθε ισχυρισμό και να συλλέγουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στο τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στη Χλώρακα.

Παράλληλα, αυτό που προκύπτει από τη διερεύνηση των Αρχών είναι πως υπήρξε επεισόδιο, χωρίς όμως η Αστυνομία να έχει ενώπιον της καταγγελία από το θύμα ή την οικογένεια του, ωστόσο δεδομένου της σοβαρότητας, αποφάσισε όπως ενεργήσει αυτεπάγγελτα.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται διάφορα πρόσωπα αλλοδαπών και συγκεκριμένα Σύρων, οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιευθήκαν σε συγκεκριμένη εφαρμογή στο διαδίκτυο.

Σε ότι αφορά το τι ακριβώς συνέβη, η Αστυνομία διερευνά διάφορες πληροφορίες, ούτως ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα ακριβή γεγονότα, ενώ την ίδια ώρα οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός απήχθη και μεταφέρθηκε στην παραλία.

Δειτε Επισης

Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική