Χειροπέδες σε 22χρονο για το επεισόδιο με τον εθνοφρουρό στη Χλώρακα

Εξελίξεις καταγράφονται γύρω από το επεισόδιο του εθνοφρουρού στη Χλώρακα, καθώς η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 22χρονου.

Συγκεκριμένα, μετά από στοιχεία που εξασφαλίστηκαν και διερευνήθηκαν, η Αστυνομία αποτάθηκε στο Δικαστήριο ζητώντας ένταλμα σύλληψης, το οποίο στη συνέχεια εκτελέστηκε και ο 22χρονος φόρεσε χειροπέδες και οδηγήθηκε στο Τμήμα για ανάκριση.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει πως, «προχώρησε στη σύλληψη άντρα 22 ετών, σχετικά με υπόθεση Παράνομης κατοχής κυνηγετικού πυροβόλου όπλου και Εκρηκτικών υλών (φυσιγγίων), και Πρόκλησης και Διέγερσης Βιαιοπραγίας, σε σχέση με ανάρτηση σχετικών φωτογραφιών στο Facebook».

Υπενθυμίζεται πως, στο φως ήρθαν καταγγελίες που κάνουν λόγο για απαγωγή και ξυλοδαρμό του εθνοφρουρού, ο οποίος δεν προέβη σε καταγγελία λόγω φόβου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα όσα διατυπώνονται σε διάφορες αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τέθηκαν στο μικροσκόπιο της Αρχών, οι οποίες άρχισαν να διερευνούν κάθε ισχυρισμό και να συλλέγουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στο τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στη Χλώρακα.

Αυτό που προκύπτει από τη μέχρι στιγμής διερεύνηση, είναι πως υπήρξε επεισόδιο, χωρίς όμως η Αστυνομία να έχει ενώπιον της καταγγελία από το θύμα ή την οικογένεια του, ωστόσο δεδομένου της σοβαρότητας, αποφάσισε όπως ενεργήσει αυτεπάγγελτα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ενώπιον των Αρχών υπάρχουν στοιχεία που ταυτοποιούν πρόσωπα και έγιναν κάποιες ενέργειες προς διάφορες κατευθύνσεις που φαίνεται να επιβεβαιώνουν επεισόδιο, ενώ την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο βρίσκονται διάφορα πρόσωπα αλλοδαπών και συγκεκριμένα Σύρων, οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιευθήκαν στο διαδίκτυο.

Στη βάση αυτών των στοιχείων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 22χρονου, χωρίς να αποκλείονται νέες συλλήψεις.

Σε ότι αφορά το τι ακριβώς συνέβη, αυτό που αναφέρεται, είναι πως η Αστυνομία διερευνά διάφορες πληροφορίες, ούτως ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα ακριβή γεγονότα. Δηλαδή, το σημείο από όπου τραβήχτηκε το βίντεο, από το οποίο αποτυπώθηκε η φωτογραφία του 18χρονου που είδε το φως της δημοσιότητας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως απειλήθηκε από αριθμό αλλοδαπών.

Δηλαδή, όπως αναφέρεται από αστυνομικές πηγές, εξετάζονται στοιχεία ώστε να διαπιστωθεί το χρονικό και το σημείο που έγινε το συμβάν και κάτω από ποιες περιστάσεις. Πάντως, οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός απήχθη και μεταφέρθηκε στην παραλία.

Πάντως, τα όσα διατυπώνονται στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν νέο αναβρασμό στη Χλώρακα, με τους πολίτες να ζητούν τη διερεύνηση και τη διαλεύκανση του επεισοδίου.

Την ίδια ώρα, στη Χλώρακα συνεχίζουν να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τη διατήρηση της τάξης και διενεργούνται αυξημένοι έλεγχοι και περιπολίες.

Δειτε Επισης

Καταγγελία 89χρονου πως ήταν φίλη του η 25χρονη που τον λήστεψε-Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Μοιραίο μπάνιο για γυναίκα στη Λεμεσό-Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Στο κελί για τρεις μέρες η 25χρονη που λήστεψε και παρέσυρε με το όχημά της τον 89χρονο
Επιχείρησε να πηδήξει σε πισίνα από μπαλκόνι και τραυματίστηκε 55χρονος-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Συνελήφθη 60χρονος που καταζητείτο για θανατηφόρο που σημειώθηκε το 2006
Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών