Κατηγορείται και για fake news ο 34χρονος που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Χλώρακα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά στα ντροπιαστικά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Χλώρακα, με τους νέους δύο συλληφθέντες να οδηγούνται ενώπιον του Δικαστηρίου, την ώρα που υπό οκταήμερη κράτηση τελούν άλλα 16 πρόσωπα, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στο μεταξύ, στην περιοχή παραμένει ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, η οποία προέβη σε αρκετούς ελέγχους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε άλλους δυο για τα επεισόδια στη Χλώρακα-Στους 23 οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, αναφορικά με τους δύο νέους συλληφθέντες, μετά την εξασφάλιση μαρτυρίας συνελήφθησαν ένας 29χρονος και ένας 34χρονος.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο 29χρονος φέρεται να ήταν μεταξύ των οχλαγωγούντων και εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της οχλαγωγίας, κακόβουλης ζημιάς και κατοχής επιθετικών οργάνων.

Ο 34χρονος συνελήφθη τόσο για συμμετοχή στην οχλαγωγία και για δημοσίευση ψευδών ειδήσεων σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, καθώς και ανάρτηση του που αφορούσε την πρόκληση ή διέγερση βιαιοπραγίας.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η νύχτα στη Χλώρακα κύλησε ήρεμα χωρίς να σημειωθούν οποιαδήποτε επεισόδια. Πρόσθεσε ότι λειτούργησε Κέντρο Κρίσεως στην ΑΔΕ Πάφου και υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή της Χλώρακας που αποτελείτο από μέλη της ΑΔΕ, της ΜΜΑΔ, της Ομάδας Ζ, του Αρχηγείου Αστυνομίας, της ΑΔΕ Λεμεσού.

Στο πλαίσιο επιχείρησης αποκόπηκαν οχήματα για έλεγχο. Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 115 έλεγχοι σε οχήματα και προέκυψαν 15 τροχαίες καταγγελίες ενώ και τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για μαχαιροφορία και παράνομη κατοχή οργάνου.

Ακόμη, ένα πρόσωπο συνελήφθη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και ένα πρόσωπο καταγγέλθηκε για παράνομη κατοχή πυροτεχνήματος.

Στην περιοχή της Χλώρακας εξακολουθεί να παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη με στόχο τη διαφύλαξη της ηρεμίας, κατέληξε.

Όλοι οι συλληφθέντες, πλην του 23χρονου, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου. Ο 23χρονος συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δειτε Επισης

Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική
Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα