Παραδόθηκε ο άνδρας που «συνέλαβε» μετανάστες-«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου»

Σαφές μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος Δικαίου και οι νόμοι δεν ερμηνεύονται κατά το δοκούν απέστειλαν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά το νέο περιστατικό «σύλληψης» μεταναστών.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Αστυνομία ταυτοποίησε έναν εμπλεκόμενο σε περιστατικό καταναγκαστικής ακινητοποίησης μεταναστών, το οποίο είχε βιντεοσκοπηθεί. Ο αναζητούμενος εμφανίστηκε λίγο αργότερα, με τον συνήγορό του, στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Με αφορμή το περιστατικό πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπογραμμίζουν ότι η η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος δικαίου.

Όπως τονίζουν, είναι συντεταγμένη πολιτεία, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Αυταπατώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Πολιτεία και τις Αρχές της, ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο επεισόδιο με μετανάστες σημειώθηκε στη Αισύμη Έβρου. Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media από έναν πολίτη, ο οποίος μαζί με άλλους δύο έχουν σταματήσει το όχημά τους σε χωματόδρομο, όπου κάθονται τέσσερις μετανάστες.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί