Στην περιοχή Δαδιάς η κυπριακή αποστολή για κατάσβεση των πυρκαγιών

Στην περιοχής Δαδιάς της Αλεξανδρούπολης θα επιστρέψει σήμερα η κυπριακή αποστολή για κατάσβεση των πυρκαγιών.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή στην διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ» (πρώην Twitter) η κυπριακή αποστολή επέστρεψε χθες βράδυ, έπειτα από μια δύσκολη μέρα, στο Διδυμότειχο για λίγη ξεκούραση και νωρίς σήμερα το πρωί θα επιστρέψει στο πεδίο των επιχειρήσεων στην περιοχή Δαδιάς.

Ο κ. Κεττής σημειώνει ότι η ακριβής τοποθεσία επιχειρήσεων θα ανακοινωθεί μετά τις πρωινές οδηγίες από το ελληνικό πυροσβεστικό σώμα.

Αναφέρει επίσης ότι χθες η αποστολή ανάλωσε την ημέρα σε ασφαλίσεις και οριοθετήσεις περιοχών στην περιοχή «Τρεις Βρύσες» παρά την Κοινότητα Σουφλίου, εξηγώντας ότι πρόκειται για εθνικούς δρυμούς με πολύ πυκνή βλάστηση και πολύ δύσβατες και απρόσιτες περιοχές.

Ο κ. Κεττής προσθέτει στην ανάρτησή του ότι τα εναέρια μέσα εργάζονται εντατικά στην καταστολή των ενεργών μετώπων και ακολούθως οι επίγειες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης και της κυπριακής αποστολής, ασφαλίζουν και οριοθετούν τις περιοχές.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε διαμέρισμα στη Λευκωσία-Δύο συλλήψεις, η μια για παράνομη παραμονή
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο-Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Νεκρός 21χρονος μετά από τροχαίο-Εκτράπηκε η μοτοσικλέτα που επέβαινε, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα
Ο σχεδιασμός για τις πυρκαγιές, τα σοβαρά ερωτήματα για τον συντονισμό και οι διαφωνίες που αγνοήθηκαν
Διερευνά αφύσικο θάνατο η Αστυνομία για το ζεύγος ηλικιωμένων-Δεν λειτούργησε η αλυσίδα για αποκοπή του δρόμου
Πυρκαγιά στο Λανίτειο Λύκειο στη Λεμεσό-Κάηκαν εργαλεία και μηχανήματα
Νωρίτερα η επιστροφή στα έδρανα-Έκτακτη συνεδρία τριών Επιτροπών για τη φονική πυρκαγιά
Έφταναν τα 20-30 μέτρα ύψος οι φλόγες της φονικής πυρκαγιάς-«Μιλάμε για μέχρι 1,200 βαθμούς Κελσίου»
Εξέδιδαν γυναίκα τρία πρόσωπα σε Κύπρο, Βουλγαρία και Γερμανία-Απορρίφθηκε αίτημα αποφυλάκισης
Απαντά στις καταγγελίες Πρωτοπαπά ο Λογγίνος-«Υπήρχαν υδροφόρες και υδροστόμια με νερό»