ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτύρονται για το μεταναστευτικό οι κάτοικοι στη Χλώρακα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμαρτυρία των κατοίκων της Χλώρακας, οι οποίοι θέλησας να βγουν στους δρόμους και να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια και ενόχλησή τους, για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της παράνομης διαμονής μεταναστών.

Συγκεκριμένα, από τις 6:00 το απόγευμα έχει ξεκινήσει η διαμαρτυρία και οι κάτοικοι θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι τα τελευταία επεισόδια, που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και είχαν ως αποτέλεσμα την επίθεση σε αστυνομικό, ήταν η σταγόνας που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής τους.

Η διαμαρτυρία των κατοίκων είναι ενάντια στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση και την παραβατικότητα. «Ενάντια σε όλα τα Γκέτο της Κύπρου. Όλοι μαζί για να γίνει η αρχή να σπάσουν τα γκέτο κάθε χωριού και κάθε γειτονιάς της Κύπρου».

Στην ανακοίνωση της διαμαρτυρίας, οι διοργανωτές, αλλά και οι κάτοικοι τόνισαν πως αίτημά του είναι «η απογκετοποίηση, η επαναφορά του αισθήματος ασφαλείας, οι απελάσεις και η μη αποδοχή άλλων αιτήσεων ασύλου».

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, με δεκάδες μέλη της, καθώς έχει καταρτιστεί σχέδιο δράσης και έχουν ληφθεί μέτρα, για αντιμετώπιση της κατάστασης, σε περίπτωση που υπάρξουν εντάσεις. Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία διαμηνύει πως η διαμαρτυρία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αναφορές πως προκλήθηκε ένταση και μάλιστα χρειάστηκε και η παρέμβαση των μελών της Δύναμης.

Δειτε Επισης

Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο