Τέσσερις νεαροί έχασαν τη ζωή τους ενώ πήγαιναν να γιορτάσουν τα αποτελέσματα εξετάσεων

Τέσσερις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε δυστύχημα στην κομητεία Tipperary της Ιρλανδίας, ενώ πήγαιναν για τον εορτασμό των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Το τροχαίο σημειώθηκε το το απόγευμα της Παρασκευής. Το όχημα κινούνταν σε κατηφορική πορεία και πιστεύεται ότι ξέφυγε από τον έλεγχο και ανατράπηκε, κοντά στην είσοδο του Hillview Sports Club, μετέδωσε το RTE. Κανένα άλλο όχημα δεν ενεπλάκη.

Οι έφηβοι πιστεύεται ότι πήγαιναν να γιορτάσουν, αφού έλαβαν τα αποτελέσματα των απολυτήριων εξετάσεών τους εκείνη την ημέρα.

Νωρίτερα το Σάββατο, ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Leo Varadkar, κάλεσε τον κόσμο να ενωθεί καθώς «όλο το έθνος θρηνεί».

Ο Varadkar εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των νέων. «Με βαθιά θλίψη έμαθα για το τραγικό περιστατικό στο Clonmel χθες το βράδυ», δήλωσε.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Άρχισε η ακρόαση για το αν θα απελευθερωθούν οι αδελφοί Μενέντεζ
Τουλάχιστον 21 νεκροί εξαιτίας κατανάλωσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών στην Ινδία
Τρεις εργάτες σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε πέτρινος τοίχος στη Γαλλία
Ο ισραηλινός στρατός αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Ο Ράμα εξασφαλίζει πλειοψηφία στις εκλογές της Αλβανίας-Αμφισβητεί το αποτέλεσμα ο Μπερίσα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε σχέδιο άρσης των κυρώσεων κατά της Συρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ «αποκοιμήθηκε» σε πολυθρόνα κατά την επίσκεψη του στη Σαουδική Αραβία
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Πανηγυρισμοί ΗΠΑ για τη συμφωνία αμυντικού εξοπλισμού-Τι περιλαμβάνει το deal των 600 δισ. με Σαουδική Αραβία