Σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο για Τούρκο επιχειρηματία-Το σκάφος του έπεσε σε βράχια στη Λέρο

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding και η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, τραυματίστηκαν σοβαρά σε ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος, το οποίο έπεσε σε βράχια μεταξύ Λειψών και Λέρου.

Σύμφωνα με την τουρική ιστοσελίδα sozcu, το ζευγάρι πήγαινε μαζί με τα παιδιά του από τους Λειψούς σε εστιατόριο στη Λέρο όταν έγινε το ατύχημα.

Τα δύο παιδιά τους, Σεβκέτ Εμρεκάν και Καάν Αλί πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν από το ατύχημα και δεν τραυματίστηκαν.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα, το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου και αργότερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αλί Σαμπανσί νοσηλεύεται στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η κατάσταση της υγείας της συζύγου του παρουσιάζει βελτίωση.

«Ο πρόεδρος της Esas Holding Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί είχαν ένα θαλάσσιο ατύχημα στις 24 Αυγούστου 2023 κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η θεραπεία τους συνεχίζεται και η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες ντροπής από τη Χίο, τραμπούκισαν 13χρονα παιδιά σε αγώνα πόλο-«Να πάνε στον πάτο»
Π. Μαρινάκης: Οι κινήσεις της Λιβύης δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα
Πώς οργάνωσαν τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Οι συνομιλίες μέσω Signal, η Porsche και η τελευταία φωτογραφία του
Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή και οι τέσσερις συνεργοί της
Έτσι στήθηκε η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή-Καρτέρι μετά από συνεδρία με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους