Στην Ελλάδα η κυπριακή αποστολή-Θα επιχειρήσουν σε δύο περιοχές στην Πάρνηθα

Έφτασε στην Αθήνα η κυπριακή αποστολή, η οποία θα συνδράμει στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, και ήδη κατευθύνεται για να επιχειρήσει σε δύο διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Πάρνηθας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, είπε ότι η κυπριακή αποστολή έφτασε στην Αθήνα, παραλήφθηκε από αξιωματικό σύνδεσμο του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, και κατευθύνονται για να επιχειρήσουν σε δύο διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Πάρνηθας.

Ανέφερε, επίσης, ότι η κυπριακή αποστολή θα διαμένει στην Αστυνομική Ακαδημία Αξιωματικών στο Δήμο Αχαρνών.

Σημείωσε, τέλος, ότι ήδη η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα ήρθε σε επαφή με την αποστολή για ενδεχόμενη υποστήριξη κατά την εκεί παραμονή τους.

Εξάλλου, ο ΟΚΥπΥ, σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι αναχώρησε σήμερα το πρωί για υποστήριξη των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα η ομάδα Αντιμετώπισης Ειδικών Καταστάσεων HART της Διεύθυνσης Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σημειώνει ότι η ομάδα συνοδεύει την κυπριακή αποστολή που αποτελείται από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας με συνολικό αριθμό 31 άτομα.

Αναφέρει, τέλος, ότι η ομάδα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό για να υποστηρίξει επιχειρησιακά οποιοδήποτε τραυματία επί του πεδίου.

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές