Πίσω στην χώρα τους άλλοι 13 παράτυποι μετανάστες-Νέα κοινή επιχείρηση

Συνέχεια στον επαναπατρισμό παράτυπων μεταναστών, όπου από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, επαναπατρίστηκαν συνολικά 6,133 υπήκοοι τρίτων χωρών, μέσω των διαδικασιών εθελούσιας και αναγκαστικής επιστροφής.

Οι 1326 υποθέσεις αφορούσαν αναγκαστικές επιστροφές παράτυπων μεταναστών, ενώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο, είχαν επαναπατριστεί 3,985 υπήκοοι.

Σημειώνεται, ότι μέσα στο πλαίσιο του επαναπατρισμού, οι Κυπριακές Αρχές επαναπατρίζουν διά της αναγκαστικής επιστροφής μετανάστες, σε συνεργασία με τον οργανισμό FRONTEX.

Στο πλαίσιο της πιο πάνω συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε στις 22/8/2023 συντονισμένη κοινή επιχείρηση αναγκαστικής επιστροφής παράτυπων μεταναστών, όπου αναχώρησαν για τη χώρα τους 13 υπήκοοι τρίτων χωρών, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

Η κοινή πτήση πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό των Ελληνικών Αρχών, με τη συνεργασία του Οργανισμού FRONTEX και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, Αρχηγείου Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Η σκυτάλη στους ισχυρούς-Ποιοι ζητούν συνάντηση κορυφής Τραμπ με Πούτιν για την Ουκρανία
Προαναγγέλλει αντίποινα το ψευδοκράτος για τις συλλήψεις σφετεριστών, βάζει μπροστά τον Ερντογάν-«Δεν θα μείνουμε απαθείς»
Κατηγορίες Τατάρ για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από την ΚΔ-Επιμένει για λύση «δύο κρατών»
«Φιάσκο» οι συνομιλίες Ρωσίας με Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη-Οι απειλές και τα αιτήματα
Χάθηκαν εδώ και μία εβδομάδα τα ίχνη 31χρονου στη Λάρνακα (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης… βρέφος μέσω τεχνητής νοημοσύνης
Το Κίεβο ζητά διάσκεψη κορυφής Πούτιν με Ζελένσκι-Αποφασίστηκε ανταλλαγή χιλίων αιχμαλώτων
Κατασχέθηκαν πέραν των 1500 επικίνδυνων προϊόντων από υποστατικά στη Λάρνακα (pics)
Η Δικαστική Υπηρεσία απαντά στην Ελεγκτική για άδειες δικαστών-Απώλεια βιβλίων και άλλα
Ξεπέρασαν τις 1500 οι αιτήσεις για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Σε ισχύ μέχρι 23 Ιουνίου