Δείπνησε με πρώην και νυν Πρόεδρο ο Μενέντεζ στην οικία Αναστασιάδη στη Λεμεσό

Στην παρουσία του Προέδρου Χριστοδουλίδη πραγματοποιείται, από τις 21:00, το επίσημο δείπνο που παραθέτει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προς τιμήν του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ, στην οικία του στη Λεμεσό.

DOC.20230824.5421039.anastasiades-menendez (Copy)

Ο κ. Μενέντεζ, που βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς, έφτασε στην οικία Αναστασιάδη, μαζί με τη σύζυγό του, στις 20:50, ενώ ακολούθησαν η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης και ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος με τον πρώην Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

DOC.20230824.5421038.anastasiades-menendez1 (Copy)

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, έφθασε στην οικία Αναστασιάδη στις 21:10, ενώ στο δείπνο παρευρίσκονται ηγετικά στελέχη της ομογένειας.

DOC.20230824.5421037.anastasiades-menendez2 (Copy)

Σημειώνεται ότι δεν έγιναν οποιεσδήποτε δηλώσεις.

DOC.20230824.5421035.anastasiades-menendez3 (Copy)

Δειτε Επισης

Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»
Απο(Ε)ΔΕΚτηκαν πως οδηγούνται σε εκλογές-Στην Κεντρική Επιτροπή το μπαλάκι για την 1η Ιουνίου
Ενισχύουν την προσπάθεια Ολγκίν οι Ευρωπαίοι-Διορισμός Χαν με πυξίδα τα Ευρωτουρκικά
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Διαφορετικές αναγνώσεις στην Επιτροπή Νομικών στην πρόταση νόμου για καθορισμού θητειών βουλευτών
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το ΕΛΑΜ-«Προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»