«Ευτύχημα ότι δεν πέθαναν Έλληνες, αλλά 18 ταλαίπωροι μετανάστες»-Ντροπιαστική αναφορά σε δελτίο

Μια αδιανόητη και ανεπίτρεπτη αναφορά υπήρξε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, όπου υπονόησε ότι όλες οι ζωές δεν έχουν την ίδια αξία. Ότι οι μετανάστες είναι άνθρωποι ενός κατώτερου θεού, άνθρωποι που η ζωή τους δεν είναι τόσο σημαντική όσο των Ελλήνων.

Η αναφορά της παρουσιάστριας του δελτίου της ΕΡΤ, Αλεξάνδρας Δουβαρά για τον απολογισμό των πύρινων μετώπων, ολοκληρώνεται με μια απαράδεκτη διατύπωση, στην οποία τόνισε πως «ευτυχώς» δεν έχουν πεθάνει άλλοι πέραν από τους 18 μετανάστες που εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς.

Η κυρία Δουβαρά σημείωσε ότι είναι «ευτύχημα ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους», αγνοώντας προφανώς όλους τους κανόνες ανθρωπιάς -πρωτίστως- και δεοντολογίας.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Το μόνο ευτύχημα, θα μπορούσε να πει κάποιος, γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, να δούμε το μέγεθος της καταστροφής και των περιουσιών και του φυσικού πλούτου, το μόνο ευχάριστο λοιπόν είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως