Τον χαβά του ο Τατάρ-«Προκατειλημμένη η στάση των Ηνωμένων Εθνών για την Πύλα»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ ανέφερε ότι τα Ηνωμένα Έθνη τήρησαν μια προκατειλημμένη στάση στο θέμα το δρόμου Πύλας – Άρσους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, ο κ. Τατάρ είπε ότι κτήρια, δρόμοι και πανεπιστήμια χτίστηκαν στην ουδέτερη ζώνη από την Πύλα έως τη Λάρνακα, αλλά κανείς δεν είπε τίποτα.

«Όταν θελήσαμε να φτιάξουμε έναν δρόμο, αντιμετωπίσαμε μια παράξενη και βάναυση αντίδραση», πρόσθεσε.

Αναφέροντας ότι μεγάλο μέρος του δρόμου βρίσκεται στην επικράτεια την οποία ορίζουν μονομερώς ως «τδβκ», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, ο κ. Τατάρ είπε ότι θα επιλύσουν το ζήτημα για τα υπόλοιπα έργα με συναίνεση και πρόσθεσε ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν «για το μέλλον και την ευημερία του λαού».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Β. Πάλμας: Η αμυντική βιομηχανία σε θέση να παράγει προϊόντα για ενίσχυση άμυνας
Ο ΠτΔ συμμετέχει στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στην Ουκρανία
Ανταποδίδει τα πυρά σε Κυβέρνηση ο Κουλλά για τις πολλαπλές συντάξεις-«Φρόντισε να κατοχυρώσει τον ΠτΔ»
Τέλος της εβδομάδας τίθεται σε ισχύ ο νόμος για το Πόθεν Έσχες-Τέσσερις μήνες διορία για υποβολή στοιχείων
Εξαπέλυσε πυρά κατά Κουλλά για πολλαπλές συντάξεις το Προεδρικό-«Εσκεμμένα επιχειρεί να παραπλανήσει»
«Λαϊκισμός» η απάντηση Κεραυνού στις αντιδράσεις για το νομοσχέδιο για πολλαπλές συντάξεις
Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις ο Τατάρ-Θα επαναλάβει τη «λύση δύο κρατών»
Ενημέρωσε για την επίσκεψη του στη Συρία τους ομολόγους του στην ΕΕ ο Κόμπος
Παρουσιάστηκε το Νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις-Έντονες διαφωνίες και κριτική από βουλευτές
Στήριξη Λευκωσίας στην κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα Ουκρανίας