Πάζαρος: «Εθνική αυτοκτονία» η δημιουργία ενός νέου Πουρνάρα στη Γεροσκήπου

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ληφθεί απόφαση για δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών στην περιοχή της Γεροσκήπου ή της Αναρίτας ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Χαράλαμπος Πάζαρος, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του έναντι ενός τέτοιου ενδεχομένου. Χαρακτήρισε, μάλιστα, την υλοποίηση τέτοιων σκέψεων «εθνική αυτοκτονία».

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, «με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα για δημιουργία χώρου υποδοχής εντός του παλιού ΚΕΝ Πάφου στην Γεροσκήπου ή εντός του ΚΕΝ Πάφου στη Αναρίτα και μετά από επικοινωνία μου με τον δημαρχεύων του Δήμου Γεροσκήπου κ. Κυριάκο Χατζηβασίλη και άλλους αρμόδιους, θα ήθελα να ενημερώσω πως τέτοια απόφαση δεν λήφθηκε».

Ανέφερε ότι κλιμάκιο της Αστυνομίας επισκέφθηκε σήμερα και τους δύο χώρους. «Ο Δήμος Γεροσκήπους που είναι και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι κάθετα αντίθετος με την δημιουργία του χώρου στα όρια του», υπογράμμισε.

«Δηλώνω έντονα την αντίθεση μου με την δημιουργία ενός νέου Πουρνάρα στις γειτονιές της Γεροσκήπους, όπως και εντός ή πλησίον οποιασδήποτε κατοικημένης περιοχής. Δηλώνω επίσης έντονα αντίθετος με την δημιουργία του στην Αναρίτα, μέσα στον ίδιο χώρο ή πλησίον από αποθήκες πυρομαχικών και στρατιωτικού εξοπλισμού», έγραψε ο βουλευτής Πάφου.

«Έχουμε ήδη γνωρίσει ποια είναι η συμπεριφορά τους όταν είναι συγκεντρωμένοι σε μεγάλο αριθμό. Έχουμε τα παράδειγμα της Χλώρακας, της Κοκκινοτριμιθιάς και αλλού σ' ολη την Κύπρο», εξήγησε. Εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη πως «είναι εθνική αυτοκτονία η υλοποίηση τέτοιων σκέψεων».

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας