Πάζαρος: «Εθνική αυτοκτονία» η δημιουργία ενός νέου Πουρνάρα στη Γεροσκήπου

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ληφθεί απόφαση για δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών στην περιοχή της Γεροσκήπου ή της Αναρίτας ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Χαράλαμπος Πάζαρος, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του έναντι ενός τέτοιου ενδεχομένου. Χαρακτήρισε, μάλιστα, την υλοποίηση τέτοιων σκέψεων «εθνική αυτοκτονία».

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, «με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα για δημιουργία χώρου υποδοχής εντός του παλιού ΚΕΝ Πάφου στην Γεροσκήπου ή εντός του ΚΕΝ Πάφου στη Αναρίτα και μετά από επικοινωνία μου με τον δημαρχεύων του Δήμου Γεροσκήπου κ. Κυριάκο Χατζηβασίλη και άλλους αρμόδιους, θα ήθελα να ενημερώσω πως τέτοια απόφαση δεν λήφθηκε».

Ανέφερε ότι κλιμάκιο της Αστυνομίας επισκέφθηκε σήμερα και τους δύο χώρους. «Ο Δήμος Γεροσκήπους που είναι και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι κάθετα αντίθετος με την δημιουργία του χώρου στα όρια του», υπογράμμισε.

«Δηλώνω έντονα την αντίθεση μου με την δημιουργία ενός νέου Πουρνάρα στις γειτονιές της Γεροσκήπους, όπως και εντός ή πλησίον οποιασδήποτε κατοικημένης περιοχής. Δηλώνω επίσης έντονα αντίθετος με την δημιουργία του στην Αναρίτα, μέσα στον ίδιο χώρο ή πλησίον από αποθήκες πυρομαχικών και στρατιωτικού εξοπλισμού», έγραψε ο βουλευτής Πάφου.

«Έχουμε ήδη γνωρίσει ποια είναι η συμπεριφορά τους όταν είναι συγκεντρωμένοι σε μεγάλο αριθμό. Έχουμε τα παράδειγμα της Χλώρακας, της Κοκκινοτριμιθιάς και αλλού σ' ολη την Κύπρο», εξήγησε. Εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη πως «είναι εθνική αυτοκτονία η υλοποίηση τέτοιων σκέψεων».

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα