Διακομιδή στο εξωτερικό του Υπαξιωματικού της ΕΦ που τραυματίστηκε σε άσκηση ζητά η οικογένεια

Έκκληση για διακομιδή του στο εξωτερικό, απευθύνει η οικογένεια του Υπαξιωματικού της Εθνικής Φρουράς, που τραυματίστηκε σοβαρά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της Μονάδας του στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στις 17 Αυγούστου του 2023.

Η οικογένεια απέστειλε σχετική επιστολή στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, καλώντας την να συμβάλει στην αποστολή του ασθενή μετά από ατύχημα εν ώρα καθήκοντος στην Αεροπορική Βάση Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ισραήλ, σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο για επανεξέταση της κατάστασης της υγείας του και πιθανής θεραπείας.

Σημειώνεται πως ο Υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς είναι πατέρας τριών παιδιών.

Σύμφωνα με τους οικείους του με τους οποίους είχε επικοινωνία το ΚΥΠΕ, έχει εγκριθεί η μεταφορά ιατρού από το Ισραήλ ο οποίος ωστόσο ακόμη δεν έχει αφιχθεί στην Κύπρο. Ο υπαξιωματικός, ηλικίας 54 ετών, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διατάχθηκε έρευνα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time