Δεν ξεκολλάει από τα ύψη ο υδράργυρος, αγγίζει και πάλι τους 40 βαθμούς-Νέα προειδοποίηση

Δεν λέει να ξεκολλήσει από τα ύψη ο υδράργυρος, αφού η θερμοκρασία αναμένεται να αγγίξει και πάλι τους 40 βαθμούς Κελσίου, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει κίτρινη προειδοποίηση για την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, η μέγιστη θερμοκρασία σε περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου, με την κίτρινη προειδοποίηση να τίθεται σε ισχύ από τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

F4IvotPXcAAzyX-

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Αύριο, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι και το Σάββατο, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 9,6 εκατ. ευρώ
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» παραμένει ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Επαναφορά νομοσχεδίου για κέντρα αποκατάστασης στην αρχική του μορφή ζητά η ΚΥΣΟΑ
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων
Γ. Αντωνίου: «Η οδύνη και η ευγνωμοσύνη μας για τους 13 ήρωες του Μαρί θα είναι παντοτινή»
Έρχεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από Δευτέρας-Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»