Μίλησε για το μοιραίο βράδυ η μητέρα του Μιχάλη-«Πήγε να τους βοηθήσει και τον μαχαίρωσαν, τον δολοφόνησαν»

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Μιχάλη Κατσούρη, που μίλησε στον Alpha για τη μοιραία νύχτα, που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του παιδιού της.

«Δεν είχε μπλέξει πουθενά, απλά είχε αγάπη για την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ το παιδί μου πήγε να κάνει καλό, πήγε να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν. Τον δολοφόνησαν. Το παιδί μου χάθηκε αλλά βοήθησε, προστάτεψε παιδιά. Την ώρα που έτρεχαν να σωθούν, το παιδί μου βλέπει κάποιον κάτω και γυρνάει. Την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει...εκεί τον μαχαίρωσαν» αναφέρει αρχικά η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ και ζητάει δικαίωση.

«Πού είναι η αστυνομία, πού είναι το κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα, περάσανε μέσα και ήρθαν.. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη... Δεν ήταν ατύχημα...με τίποτα.. Και αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι! Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ, είναι εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι».

Για τα συναισθήματά της μετά την παρουσία της στην OPAP Arena, στο παιχνίδι που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Μιχάλη, δήλωσε: «Ήθελα να κάτσω στη θέση του. Μου έδινε δύναμη. Έλεγα: "αγόρι μου για σένα φωνάζουν και για εσένα κάνανε όλα αυτά εδώ μέσα τα παιδιά»

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή, η φωτογραφία που έκαψε την πρώην, και το ψεύτικο άλλοθι του Ναυπλίου
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός