Τραγωδία στο Λαγονήσι-Πέθανε ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

Πέθανε ο 48χρονος άνδρας που ανασύρθηκε νωρίτερα χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στο Λαγονήσι ο οποίος βούτηξε να σώσει το οκτάχρονο παιδί του που βρισκόταν σε θαλάσσιο στρώμα και παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Ο 48χρονος βούτηξε στο νερό αλλά κάποια στιγμή άρχισε να βουλιάζει με αποτέλεσμα οι λουόμενοι στην Ακτή να καλέσουν σε βοήθεια. Στο σημείο έπλεε ένα ιδιωτικό, φουσκωτό σκάφος με 4 επιβάτες, οι οποίοι περισυνέλεξαν τόσο τον ίδιο όσο και το 8χρονο παιδί.

Για περισσότερο από μισή ώρα, οι επιβάτες του σκάφους μαζί με 2 ναυαγοσώστες από τη διπλανή παραλία έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο προκειμένου να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος πατέρας δεν γνώριζε κολύμπι και γι' αυτό βούλιαξε στο σημείο που η θάλασσα βαθαίνει.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Γεωργιάδης για συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Αν πάω θα με δείρουν; Θα με σκοτώσουν, δεν θα με δείρουν
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη
Ιδιωτικός ερευνητής αποκλείει την αυτοχειρία για το θάνατο Καλογήρου-«Όλα τα άλλα είναι στο τραπέζι»
Ψάχνουν άτομα που προτρέπουν σε βία ενόψει συγκεντρώσεων για τα Τέμπη η ΕΛ.ΑΣ.-Καταστρώνεται πλάνο
Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μετά από φωτιά σε σπίτι στην Αθήνα
Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες με οξεία μέθη στη Θεσσαλονίκη
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Εξωφρενικό τροχαίο στην Ελλάδα-Μεθυσμένος πατέρας οδηγούσε με το παιδί του αγκαλιά
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης