Χειροπέδες στον 23χρονο οδηγό του σκάφους που βυθίστηκε στο Κάβο Γκρέκο

Στη σύλληψη ένα προσώπου 23 ετών, ο οποίος φαίνεται να ήταν ο οδηγός του σκάφους που έφθασε το πρωί στο Κάβο Γκρέκο και έπειτα βυθίστηκε, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 05.40 έγινε αντιληπτό σκάφος που έπλεε ανοικτά του Κάβο Γκρέκο. Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετέβη στη περιοχή και εντόπισε περίπου 3 ναυτικά μίλια από την ακτή, βάρκα μήκους πέντε περίπου μέτρων, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 18 πρόσωπα, εκ των οποίων 11 άνδρες, μία γυναίκα με τα τρία της παιδιά και τρεις ασυνόδευτοι 16χρονοι. 

Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετέβη στη περιοχή, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο σημείο και οι άλλες δύο άκατοι της Δύναμης για βοήθεια, αφού η βάρκα στην οποία βρίσκονταν τα 18 άτομα, έμπαζε νερά και τελικά βυθίστηκε.

Οι δύο άκατοι παρέλαβαν τα 18 πρόσωπα και λίγο μετά τις έντεκα το πρωί τα μετέφεραν στη μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Η τρίτη άκατος της Λ & Ν Αστυνομίας μετέφερε τη μητέρα και τα τρία της παιδιά, εσπευσμένα στη μαρίνα Αγίας Νάπας, γιατί το ένα παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του και έπρεπε να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περίθαλψη.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 23 ετών ως ο πλοηγός της βάρκας και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα αναμένεται να μεταφερθούν στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Δειτε Επισης

Άλλοι δεκατέσσερις παράτυποι αλλοδαποί επαναπατρίστηκαν-Πόσοι αποχώρησαν από την αρχή του χρόνου
Άλλη μία τραγωδία στη Λεμεσό-Νεκρός ανασύρθηκε 38χρονος από το λιμάνι
Τους έστησαν καρτέρι και τους έπιασαν με ναρκωτικά-Χειροπέδες σε 18χρονο και 19χρονο
Αν έχεις μέσον διάβαινε… Η νοοτροπία της Αστυνομίας στην αναζήτηση της αριστείας
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσίας (pic)
Ελεύθερος ο «ύποπτος τρομοκράτης», φιάσκο η πληροφορία εναντίον του-Διαμένει στην Κύπρο η οικογένεια του
Πάνω από δύο χιλιάδες τροχαίες παραβάσεις καταγγέλθηκαν σε μία εβδομάδα
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα πόδια δύο ανήλικοι μετά από έκρηξη στη Λεμεσό
Από αποτσίγαρο φαίνεται να ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στην οικία του 33χρονου Μενέλαου στη Λεμεσό
Εργάζεται στην Κύπρο η σύζυγος του «ύποπτου» επιβάτη-Ουδέν μεμπτό μέχρι στιγμής, άνθρακας τα περί τρομοκρατίας