Νεκρός βοσκός από την πυρκαγιά στη Βοιωτία-Πήγε να σώσει τα ζώα του

Νεκρός εντοπίστηκε ένας βοσκός στη στάνη του μεταξύ της περιοχής Πρόδρομος και της παραλίας Σαράντη, λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με το radiothiva.gr, ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος στα Χώστια έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να σώσει τα ζώα του από την πυρκαγιά που μαίνεται στο σημείο. Ο ηλικιωμένος φαίνεται πως κατά την προσπάθεια να σώσει τα ζωντανά, λιποθύμησε και κατέληξε από τις αναθυμιάσεις.

Γύρω στις 09.00 σήμερα το πρωί, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική πως ξέσπασε, κάτω από άγνωστα αίτια, πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση. Έχουν κινητοποιηθεί 10 οχήματα με 20 πυροσβέστες, ενώ αναμένεται να σπεύσουν και εναέρια μέσα για να συνδράμουν, σύμφωνα με το radiothiva.gr.

EDNA

DYO

Επίσης, μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής. Γράφει: «Αν βρίσκεστε στην παραλία Σαράντη, απομακρυνθείτε προς Θίσβη».

Επίσης, μήνυμα από το 112 εστάλη για εκκένωση παραλίας. «Αν βρίσκεστε στην Παραλία Σαράντη απομακρυνθείτε προς Θίσβη. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας»

TROA

«Η φωτιά κατευθύνεται στην παραλία Σαράντη, φύγετε, μιλάμε για ακραίες συνθήκες»

«Είναι δύσκολο μέτωπο, παρακαλούμε τους κατοίκους να ακούσουν τα μηνύματα (112), να φύγουν» τόνισε στον ΣΚΑΪ για τη μεγάλη φωτιά στη Βοιωτία ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Ελλάδος Γιάννης Αρτοποιός.

Η πυρκαγιά κατευθύνεται με μαθηματική ακρίβεια στην παραλία Σαράντη με βάση τη φορά των ισχυρών ανεμών, 9 Μποφόρ. «Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί άπαντες για μια ώρα. Χρειάζεται η μέγιστη δυνατή προσοχή» επισήμανε.

Σε ετοιμότητα σκάφη του Λιμενικού και αλιευτικά

Σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται δύο πλωτά του λιμενικού τρία αλιευτικά και ιδιωτικά σκάφη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Σαράντη στη Βοιωτία, προς παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί, λόγω της εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έγινε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Χίο (pic)
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
«Δάκρυσα, γιατί είναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή»-Τι λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία
Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας»
ΒΙΝΤΕΟ: Εγκάρδια συνάντηση Αλέξη Κούγια και Απόστολου Λύτρα στα δικαστήρια
Χειροπέδες σε άνδρα που έδινε «δώρα» σε ανήλικο παιδί και το κακοποιούσε σεξουαλικά
Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο γιατί έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή
Σύλληψη δικηγόρου που διακινούσε ναρκωτικά σε κρατούμενους
ΒΙΝΤΕΟ: Εύζωνας δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά
Κουκουκλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια