Κυνηγούσαν σε απαγορευμένες περιοχές στην Πάφο-Κατασχέθηκαν κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια

Την Κυριακή, ημέρα έναρξης του θερινού κυνηγίου, μέλη της Θήρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις εντόπισαν επτά πρόσωπα που κυνηγούσαν σε απαγορευμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 08:15 το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του φράγματος Ασπρόκρεμμου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 58 ετών να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή.

Τα δύο δόκο τους παραλήφθηκαν ως τεκμήρια καθώς και συνολικά 61 πλήρη φυσίγγια και 2 φρεσκοσκοτωμένα πτηνά. Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στην Αστυνομία και τους εκδόθηκαν εξώδικα ύψους 3.000 ευρώ στον καθένα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε επίσης ότι σε δεύτερη περίπτωση άλλη ομάδα της Υπηρεσίας Θήρας και πάλι στις 08:15 το πρωί της Κυριακής σε έδαφος του χωριού Στενή εντόπισε σε μόνιμα απαγορευμένη περιοχή τρία πρόσωπα να κυνηγούν ηλικίας 55, 65 και 66 ετών.

Παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα κυνηγετικά καθώς 150 πλήρη φυσίγγια καθώς και 21 φρεσκοσκοτωμένα πτηνά. Ακολούθως οδηγήθηκαν στην Αστυνομία και τους εκδόθηκαν εξώδικα 3.220, 3.140 και 3.000 στον καθένα.

Στην τρίτη περίπτωση στις 09:00 στην περιοχή του φράγματος Ασπρόκρεμμου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή ηλικίας 36 και 39 ετών. Κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά τους καθώς επτά πλήρη φυσίγγια και 22 φρεσκοσκοτωμένα άγρια πτηνά. Επίσης τους εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα ύψους 3.100 και 3.300 στον καθένα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας
Μετά τις αμυντικές δαπάνες, οι δασμοί-Πόσο μακριά θα φτάσουν οι Βρυξέλλες για να κατευνάσουν τον Τραμπ
Αποφοίτησε από το Λύκειο στα 11 της χρόνια-Η συναρπαστική ιστορία μιας χαρισματικής μικρής Γερμανίδας
Πέφτουν οι τιμές των καυσίμων-«Δεν μπορούν να γίνονται προβλέψεις για το μέλλον»
Αδικημένος από τη Βρετανία νιώθει ο Τατάρ-Αναμένει βήματα για «άρση της απομόνωσης των Τ/κ»
Σε έξαρση οι απάτες με SMS για δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 2.000 ευρώ από 56χρονο
Σε επίπεδο Κόκκινου Συναγερμού ο κίνδυνος για δασικές πυρκαγιές το Σάββατο
Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έβαλε φωτιά σε συρμό του μετρό στη Σεούλ-Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν