Κατέπεσε με το όχημα του σε χαράδρα ο 87χρονος στη Λάρνακα-Εντοπίστηκε μετά από ώρες

Προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, μεταφέρθηκε άνδρας ηλικίας 87 ετών, κάτοικος Λάρνακας ο οποίος έπεσε το πρωί με το αυτοκίνητο του σε χαράδρα στη περιοχή Κόσιης και εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, αφού δηλώθηκε ως ελλείπων πρόσωπο.

Σε δηλώσεις του ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 08.30 λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από κυνηγό, ο οποίος ανέφερε ότι μέλος της παρέας τους που θα συναντούσαν στην περιοχή Κόσιης για την κυνηγετική εξόρμηση, δεν παρουσιάστηκε στο σημείο συνάντησης».

«Ακόμα ο κυνηγός ανέφερε στην Αστυνομία ότι μία ώρα προηγουμένως, γύρω στις 07.30 επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικώς και τους ενημέρωσε πως είχε πέσει σε χαράδρα με το αυτοκίνητο του», είπε.

Πρόσθεσε ότι «αμέσως ενεργοποιήθηκε πρωτόκολλο, το οποίο εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις με Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου. Ακολούθησαν έρευνες στη περιοχή με τη συμμετοχή μελών της ΑΔΕ Λάρνακας, της ΕΜΑΚ, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και του Ταμείου Θήρας και γύρω στις 11.40 ο άνδρας εντοπίστηκε από μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου».

Ο άνδρας μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη ενώ οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από την Αστυνομία.  

Δειτε Επισης

Δεύτερη φορά στόχος τα γραφεία της εταιρείας που δέχθηκε πυροβολισμούς-Βρίσκονταν εντός εργαζόμενοι
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Πυροβολισμοί κατά υποστατικού στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στη σκηνή
Ελεγχόμενη η πυρκαγιά στο Μαρί-Καίγονται απόβλητα που προορίζονταν για εναλλακτικά καύσιμα
Πυρκαγιά σε σωρό από ανακυκλώσιμα υλικά στο Μαρί-Κινδυνεύει υποστατικό
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Πράσινο Ολομέλειας για αυστηροποίηση ποινής στέρησης άδειας σε περίπτωση πρόκλησης θανατηφόρου
Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος για τον Τυχικό-Δεν αναστέλλεται η ποινή της έκπτωσης παρά την έφεση
Το κράτος αναγνώρισε τις αρραβωνιαστικιές των αγνοουμένων-«Τον περίμενε ζωντανό, ήρθε το χέρι του με τη βέρα»
Στους 17 οι νεκροί από ναρκωτικά το 2023-Το 18% του πληθυσμού έκανε χρήση έστω και μία φορά