Ο δράστης πυροβόλησε πισώπλατα την 58χρονη στο Πήλιο-Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται πλέον ο θάνατος 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, που αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, μετά την ανατροπή που προκάλεσε το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας, βάσει του οποίου, η γυναίκα δέχθηκε σφαίρα 22 mm από πυροβόλο όπλο.

Η ιατροδικαστής Λάρισας Χρυσαυγή Κούση δήλωσε στο protothema.gr ότι «η σφαίρα ήρθε από πίσω προς τα εμπρός με ελαφρώς λοξή πορεία. Κινήθηκε προς τα δεξιά με ελαφρώς πορεία προς τα πάνω».

Στην ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου αναφέρεται το τυφλό τραύμα θώρακα που προκλήθηκε με βολίδα πυροβόλου όπλου. Σύμφωνα με την κ. Κούση η γυναίκα έφερε διαμπερές τραύμα στον αριστερό πνεύμονα και την καρδιά.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει καλέσει τον άντρα της 58χρονης τουρίστριας αλλά και τα παιδιά της για συμπληρωματικές καταθέσεις. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες κρατούν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Πέθανε πριν 11 ημέρες

Η 58χρονη τουρίστρια κατέληξε πριν 11 μέρες, όταν έκανε διακοπές στη Μηλίνα, παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου. Η τουρίστρια φέρεται ότι ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της.

Αρχικά, από την παραλία της Μηλίνας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, που αποδόθηκε σε αιφνίδια αίτια.

Στη συνέχεια, με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία, το πτώμα της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Όμως η μεταφορά έγινε με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας. Το αποτέλεσμα άλλαξε όλα τα δεδομένα, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Επίσης, οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης, που όμως παραμένει άγνωστος. Έγιναν έλεγχοι σε σκάφη, ποιμνιοστάσια και κατοικίες για να βρεθεί το όπλο, όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νέο ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού-Στόχος διοικητής της Χεζμπολάχ
Σε τροχιά αναπλήρωσης της θέσης του ΓΔ ο ΟΑΥ-Τα επόμενα βήματα και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί
«Κοπέλα έχει διάταγμα εναντίον του πρώην της και δεν λαμβάνει στήριξη»-Φωνές από τους μονογονιούς
Συγκλονίζει ο πατέρας 16χρονου που ξυλοκοπήθηκε στην Ελλάδα-«Τον χτυπούσαν με σίδερο στο κεφάλι»
Συλλήψεις ανήλικων μαθητριών και των γονιών τους για την επίθεση σε 14χρονη στην Ελλάδα
Άγρια νύχτα στον Λίβανο-Σφυροκοπά ανελέητα τη Χεζμπολάχ το Ισραήλ, στους 500 οι νεκροί
Οι εστίες στο κέντρο της Λευκωσίας βάζουν φρένο στη «φυγή» φοιτητών προς τα κατεχόμενα
Το αντάρτικο Κουλία, η παρέμβαση Αννίτας και ο εγκλωβισμός στον θεσμικό τυφώνα που δεν καταλαγιάζει
Το κλειδί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό στα χέρια του Ερντογάν-Συναντά Γκουτέρες και Μητσοτάκη
Κατέθεσε εμπειρογνώμονας στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-Αναφορές για αλλοιωμένα στοιχεία από την υπεράσπιση