Δεν δέχονται τίποτα λιγότερο από την εκκένωση και τη φρούρησή του συγκροτήματος οι κάτοικοι Χλώρακας

Οι οργανωμένοι κάτοικοι Χλώρακας χαιρετίζουν τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα για το σοβαρό πρόβλημα στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων κατοίκων Χλώρακας, είναι πολύ σημαντικό στη σύσκεψη να παραστεί ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, αλλά και πρόσωπα που γνωρίζουν τα γεγονότα από “πρώτο χέρι, με στόχο την καλύτερη παρουσίαση του προβλήματος”, όπως σημειώνουν.

Σημαντικό, προσθέτουν, είναι να βρεθεί οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα. Ως κάτοικοι, τονίζουν, δεν θα δεχτούν τίποτα λιγότερο από την εκκένωση του εν λόγω συγκροτήματος και τη φρούρησή του.

Σημειώνεται πως σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στη Χλώρακα, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα γεγονότα, με στόχο να ληφθούν αμέσως και αποφασιστικά αποφάσεις για το θέμα, σύμφωνα με αρμόδια πηγή.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στη σύσκεψη, στην οποία θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας και ο Αρχηγός Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα θέσει επί τάπητος την εξεύρεση άμεσης και οριστικής επίλυσης του χρόνιου ζητήματος στην κοινότητα, εκκένωσης του κτηριακού συγκροτήματος και θα καταστήσει σαφές ότι φαινόμενα που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά.

Δειτε Επισης

Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική
Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα