Πήγε βόλτα με τη φίλη του και τη μητέρα της, κατέβηκε στο περίπτερο και... έχασε εξήμισι χιλιάδες

Την κλοπή σημαντικού χρηματικού ποσού από το αυτοκίνητο του κατήγγειλε στην αστυνομία 38χρονος από τη Λεμεσό. Ως ύποπτη κατονόμασε 24χρονη φίλη του, η οποία και καταζητείται από την αστυνομία.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία ο παραπονούμενος, σε συρτάρι του αυτοκινήτου του είχε τοποθετήσει χρηματικό ποσό περίπου 6.500 χιλιάδων ευρώ, μέρος χρημάτων που αποκόμισε από πώληση μεριδίου επιχείρησης στη Λεμεσό.

Χθες το απόγευμα και ενώ τα χρήματα βρίσκονταν στο συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου, ο 38χρονος επιβίβασε σ’ αυτό την 24χρονη φίλη του και την κόρη της για να πάνε βόλτα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, κάποια στιγμή ο παραπονούμενος κατέβηκε σε περίπτερο για λίγα λεπτά, ενώ μητέρα και κόρη παρέμειναν στο αυτοκίνητο.

Όταν ο 38χρονος αποβίβασε τις γυναίκες και επέστρεψε σπίτι του διαπίστωσε ότι τα χρήματα εξαφανίστηκαν. 

Αναζήτησε τη φίλη του χωρίς αποτέλεσμα έτσι κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία. Εναντίον της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το «μυστικό» πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ-Πόσο μεγάλο είναι το πυρηνικό οπλοστάσιο
Άρχισε η κάθοδος των εκδρομέων από τα παραθαλάσσια-Πυκνή τροχαία κίνηση στη Ριζοελιά
Τι σημαίνει το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ, πώς επηρεάζει το εμπόριο-Παγκόσμια ανησυχία
ΒΙΝΤΕΟ: Μικρό πλοίο πλησίασε το φλεγόμενο σκάφος και κατέσβησε την πυρκαγιά
«Ισοπεδώσαμε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν»-Πώς οι ΗΠΑ «έπιασαν στον ύπνο» την Τεχεράνη
Οι επιπτώσεις στην Κύπρο από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή-«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε»
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας-Ρυμουλκήθηκε στη θάλασσα, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικίες δύο 22χρονων, εντόπισε μικροποσότητες ναρκωτικών