Ευχές Προέδρου για γρήγορη ανάρρωση στους τρεις ειρηνευτές-Έλαβαν εξιτήριο

Τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και της Κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση των τραυματισθέντων μελών της ΟΥΝΦΙΚΥΠ από την επίθεση που δέχτηκαν στην Πύλα, μετέφερε σήμερα η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου.

Σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) η κ. Ευαγγέλου ανέφερε πως «επικοινώνησα σήμερα με την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο και μετέφερα τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και της Κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση των τραυματισθέντων μελών της ΟΥΝΦΙΚΥΠ από την επίθεση που δέχτηκαν στην Πύλα».

Πρόσθεσε πως οι κοινωνικές υπηρεσίες του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας και η Κυβέρνηση είναι στη διάθεση της ειρηνευτικής δύναμης για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ οι ειρηνευτές που τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να νοσηλευτούν έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δειτε Επισης

Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί το Ισραήλ να συμμορφωθεί πλήρως με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Ευχαρίστησε τον βουλευτή Ίαν Ντάνκαν Σμιθ για τις προσπάθειες του για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων