ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στην Αργεντινή μετά από φωτιά σε λεωφορείο-Επιβάτες τρέχουν να σωθούν

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε αυτοκινητόδρομο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής όταν εντελώς ξαφνικά ένα λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Έντρομοι επιβάτες έσπευσαν να απομακρυνθούν από την αριστερή πλευρά του λεωφορείου, όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της Τροχαίας του Μπουένος Άιρες, αλλά και διερχόμενοι οδηγοί.

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα στην άσφαλτο καθώς είχαν χυθεί καύσιμα, εμποδίζοντας τη διέλευση άλλων οχημάτων.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η φωτιά ξέσπασε λόγω μηχανικής βλάβης στο λεωφορείο. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, αλλά ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Συνεργεία απομάκρυναν το καμμένο λεωφορείο και καθάρισαν την άσφαλτο, ενώ η όλη επιχείρηση προκάλεσε ολιγόωρο μποτιλιάρισμα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Δασμούς 20% στην ΕΕ αποφάσισε ο Τραμπ, 25% στα εισαγόμενα στις ΗΠΑ αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο
Κι όμως, υπάρχει μια βιομηχανία που βλέπει θετικά τους δασμούς Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τα περί αποχώρησης Μασκ από την κυβέρνηση Τραμπ-«Σκουπίδι το δημοσίευμα του Politico»
Συνταξιούχος χάρισε σπίτι αξίας 776.000 ευρώ σε μια σερβιτόρα-Τώρα η οικογένειά του αντιστέκεται
Αντιστροφή μέτρηση για τους δασμούς του Τραμπ-Στο στόχαστρο η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και η φαρμακοβιομηχανία
Προσωρινή κατάπαυση του πυρός στον απόηχο του φονικού σεισμού της Μιανμάρ
Η ρώσικη ρουλέτα Πούτιν-Ζελένσκι με Τραμπ και η παρόμοια τακτική που υιοθετούν
Ο Τραμπ ενημέρωσε τον στενό του κύκλο και το υπουργικό ότι ο Μασκ αποχωρεί από την κυβέρνηση
Στο Παρίσι ο Φιντάν-Συζητά ευρωτουρκικά και θέματα ασφάλειας της Ευρώπης
Σάλος στην Τουρκία μετά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ ελέω... Ιμάμογλου-Αρχίζει αυτεπάγγελτη έρευνα η Εισαγγελία