Πυκνή τροχαία κίνηση προς Τρόοδος-Οι συστάσεις της Αστυνομίας

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία προς το Τρόοδος, γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι της Τρίτης, με τα μέλη της Αστυνομίας να βρίσκονται σε διάφορα σημεία, για παρακολούθηση και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και για παροχή βοήθειας στο κοινό όπου χρειαστεί. Στους αυτοκινητοδρόμους και στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ιδιαίτερα πυκνή είναι η τροχαία κίνηση στο δρόμο Λεμεσού–Τροόδους και ειδικότερα στο τμήμα Λεμεσού-Σαϊττά-Πλατρών. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Τρόοδος, μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν τους δρόμους Απεσιάς-Αγίου Μάμα-Τριμίκλινης και Ερήμης-Καντού-Κυβίδων.

Αυξημένη είναι η τροχαία κίνηση και στο δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους, και ειδικότερα στο τμήμα στις περιοχές Περιστερώνας και Αστρομερίτη.

Η Αστυνομία, λόγω και της πυκνής κίνησης που παρατηρείται, συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, ενώ προτρέπει τους οδηγούς οχημάτων, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγίδες και χαλάζι σε διάφορες περιοχές- Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου
Έκκληση βουλευτών προς Υπουργείο Παιδείας για άμεση εγκατάσταση κλιματιστικών σε χώρους εξετάσεων
Άνισο πεδίο ανταγωνισμού εις βάρος των ξενοδοχείων οι αυστηροί κανονισμοί με τα Airbnb
Έγραψαν... απουσία οι βουλευτές στην Επ. Νομικών-Διακόπηκε η συζήτηση για τη νομοθεσία περί δημόσιων συγκεντρώσεων