Παγίδα θανάτου από τον 28χρονο Τούρκο στην 21χρονη Σελίν-Την σκότωσε στο τελευταίο ραντεβού

Σε κατάσταση σοκ είναι η Ιταλία από την άγρια δολοφονία της 21χρονης Σελιν Φράι Ματζόλ από τον 28χρονο Τούρκο πρώην σύντροφό της, Ομέρ Τσιν, ο οποίος την κατακρεούργησε με ένα χασαπομάχαιρο.

Σύμφωνα με την La Repubblica η 21χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσει τον 28χρονο πριν από δύο εβδομάδες ωστόσο πείστηκε να τον συναντήσει για μια - και όπως αποδείχθηκε - μοιραία φορά το Σάββατο.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας ότι δεν είχε δώσει σημαίε ζωής και δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο, κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα της και έφτασαν στο σπίτι που έμενε ο Τσιμ.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν σημάδια από αίμα στο χερούλι της πόρτας και αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Όταν μπήκαν, δε, στο διαμέρισμα είδαν νεκρή την άτυχη 21χρονη Ιταλίδα.

Στα τέλη Ιουλίου ο 28χρονος Τούρκος είχε γράψει στο Facebook «δεν πίστευα ποτέ ότι ένα λάθος θα κόστιζε τα πάντα», φράση που συγγενείς της 21χρονης ερμηνεύουν ως απόδειξη του σχεδίου του να δολοφονήσει την Σελίν. «Πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία» λέει χαρακτηριστικά ο θείος της άτυχης κοπέλας.

Η Σελίν είχε σχέση με τον Ομέρ για τέσσερις μήνες. Η κοπέλα εργαζόταν ως ταμίας στην τοπική ένωση αγροτών ενώ ο 28χρονος Τούρκος αρχικά εργαζόταν ως χασάπης και στη συνέχεια ως σερβιτόρος σε ξενοδοχείο. Στο χωριό που ζούσε, γράφει η La Repubblica, τον περιγράφουν ως καλό παιδί αλλά πιθανότατα και η Σελίν έπεσε θύμα αυτού του προσωπείου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας ήταν βίαιος. Το φερόμενο όπλο της δολοφονίας βρέθηκε επίσης, όχι μακριά από το θύμα. Πρόκειται για ένα μαχαίρι.

corriere

Ο πρώην σύντροφος του 21χρονου θύματος δεν ήταν στο διαμέρισμα όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο και η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό. Ο Τούρκος πρώην σύντροφος της 21χρονης συνελήφθη αργά το απόγευμα ενώ προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς προς τα σύνορα της γειτονικής Αυστρίας.

Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του φυγά και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη», είπε στο Ansa ο δήμαρχος του Σιλάντρο, Dieter Pinggera. «Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινότητά μας, προσωπικά δεν θυμάμαι σε ολόκληρη τη ζωή μου να γνωρίζω για έναν φόνο εδώ στην περιοχή μας».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Σε δίλημμα ο ΟΚΥπΥ για το μέλλον της Μονάδας Νεογνών στο Μακάρειο-Η καθυστέρηση και τα δύο σενάρια
Τον Οκτώβριο του 2025 αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο κτήριο του Ινστιτούτου Νευρολογίας Γενετικής
Καταγγέλλει SHEIN στην Κομισιόν ο Σύνδεσμος Καταναλωτών για dark patterns-«Προϊόντα περιείχαν επικίνδυνες χημικές ουσίες»
Πάνω από επτά εκατ. για πρώτη εγκατάσταση νέων γεωργών-Χρηματοδοτική διευκόλυνση για φωτοβολταϊκά
Προκλητική πρόταση νόμου στη Βρετανία-Προωθούν απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα, πανηγυρίζει το ψευδοκράτος
Εκ πρώτης όψεως υπόθεση σε βάρος του πρώην βαρυποινίτη του φέρεται να γιόρτασε την αποφυλάκιση του με πυροβολισμούς
Αιγύπτιος σκότωσε 25χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα επειδή του χρωστούσε 75 ευρώ
Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης για τον σεισμό-Ελαφρά αισθητός στην Κύπρο
Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του προέδρου της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pic)