ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος στο Τέξας με συνοδό σχολικού λεωφορείου που κτύπησε 17χρονο μαθητή

Σάλο έχει προκαλέσει στο Τέξας η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει έναν συνοδό σχολικού λεωφορείο στο Τέξας να χτυπά βάναυσα έναν 17χρονο μαθητή.

Το σοκαριστικό περιστατικό, που εκτυλίχθηκε μέσα στο σχολικό λεωφορείο μπροστά στα έντομα μάτια άλλων παιδιών, οδήγησε στην απόλυση του υπαλλήλου, όπως ανακοίνωσε η εκπαιδευτική περιφέρεια CISD (Conroe Independent School District) και οι τοπικές Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Η επίθεση, τα αίτια της οποία παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Κονρό του Τέξας, μόλις μια μέρα μετά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

O μεγαλόσωμος άνδρας εμφανίζεται να χτυπά με μανία τον έφηβο, ενώ μαθητές προσπαθούν να τον σταματήσουν φωνάζοντας ότι τραβούν βίντεο.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο μαθητής (που φέρεται να φιλοξενείται σε ίδρυμα των υπηρεσιών πρόνοιας του Τέξας) χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για τους τραυματισμούς του από τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε, προσπαθώντας να κατέβει από το λεωφορείο για να γλιτώσει από την οργή του υπαλλήλου.

Μιλώντας σε τοπικές εφημερίδες, μαθητές της σχολικής περιφέρειας εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το περιστατικό. «Δεν περίμενα ποτέ ότι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα, όπως ένας υπάλληλος σχολείου, θα χτυπούσε ποτέ με τέτοιο τρόπο ένα παιδί» δήλωσε η μαθήτρια Αλέξα Περέζ, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ο επικεφαλής της Μοσάντ ευχαριστεί τη CIA για "την κοινή δράση" κατά του Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών πέταξε με δύναμη νήπιο σε αεροδρόμιο και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Η Σιρίν Εμπαντί προβλέπει ότι το καθεστώς θα ανατραπεί από μια ειρηνική επανάσταση
Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλά για τον Μπιλ Κλίντον-«Εγώ τον αγαπούσα, αυτός έκανε κατάχρηση εξουσίας»
Ερντογάν: «Ο Τραμπ έχει καλή θέληση όσον αφορά τα F35»
Ο Πούτιν δεν θα παραστεί στη σύνοδο BRICS στη Βραζιλία λόγω εντάλματος από ΔΠΔ
«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν-Θα μιλήσει με την Τεχεράνη
Η Χεζμπολάχ πιστεύει ότι το Ιράν κατήγαγε νίκη κατά του Ισραήλ και μάλιστα θεαματική
Το ΝΑΤΟ δεσμεύεται να επενδυθεί το 5% του ΑΕΠ σε αμυντικές δαπάνες ως το 2035
Μαρτυρία από την επίθεση με σύριγγες σε γαλλικό μουσικό φεστιβάλ-«Άρχισα να αισθάνομαι μουδιασμένη» περιγράφει 22χρονη