ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται στην Ελλάδα-Ξεκίνησε από όχημα

Πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις δύοτα ξημερώματα, βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του 29ου χιλιομέτρου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο.

Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και έγινε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση, ενώ από την Τροχαία διακόπηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Κόρινθο, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τον κόμβο Νέας Περάμου. Στο Τμήμα αυτό η κυκλοφορία εκτρέπεται από την παλαιά εθνική οδό.

Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής

Όπως μεταδίδουν ελλαδικά μέσα, η πυρκαγιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο το οποίο άρπαξε φωτιά και λόγω του αέρα οι φλόγες επεκτάθηκαν σε ξερά χόρτα στην πλαγιά.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, χωρίς όμως να απειλούνται άμεσα μέχρι τις 4 το πρωί.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 58 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 21 οχήματα.

Πηγή: Iefimerida.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Στις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή ενδιαφέροντος για τις βουλευτικές στο ΔΗΣΥ-Συζητήθηκε προγραμματισμός και στρατηγική
Καταζητούνται ο 32χρονος Ηλίας και η 29χρονη Θέκλα για διάρρηξη και κλοπή στη Λάρνακα (pics)
Χειροπέδες σε ανήλικο για τη ληστεία 52χρονου στις Φοινικούδες