Οι Εθελοντές Αγωνιστές 1963-64 τίμησαν τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ

Δείπνο προς τιμή του Αρχηγού ΓΕΕΦ αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εθελοντών Αγωνιστών 1963 -1964, τον οποίο η Γενική Συνέλευση στις 6 Ιουλίου ανακήρυξε «Επίτιμο Μέλος» του Συνδέσμου, για την προσφορά του στην Εθνική Φρουρά και στην Κύπρο, καθώς και για την στήριξη του στο Σύνδεσμο.

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο αναφέρει ότι μιλώντας στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, εξήρε την προσφορά του κατά τη διάρκεια της διετούς και πλέον υπηρεσίας του ως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, καθώς και στα κοινωνικά δρώμενα της Κύπρου, ενώ ανέγνωσε και το σκεπτικό της ανακήρυξης του σε «Επίτιμο Μέλος» και του απένειμε  Τιμητικό Δίπλωμα και Τιμητική Πλακέτα.

Ο τιμώμενος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Κόσιη και το τιμητικό δίπλωμα από τον πρόεδρο στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα, στην παρουσία του αναπληρωτή προέδρου Ανδρέα Τσαγγαρίδη. Στην αντιφώνηση του ο στρατηγός Δημόκριτος Ζερβάκης, ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την τεράστια τιμή που του έγινε και ευχαρίστησε τα μέλη του για την εποικοδομητική συνεργασία τους, ενώ τους συγχάρηκε για την εθελοντική συμμετοχή τους στην επιτυχή αντιμετώπιση της Τουρκανταρσίας του 1963 – 64, χάρη στην οποία δεν μπόρεσαν να προωθηθούν οι τουρκικοί σχεδιασμοί, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Κλειστός από τη Δευτέρα ο δρόμος προς τον ποταμό Λιοπετρίου λόγω εργασιών
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Δ. Μιχαηλίδου: Η ευημερία των παιδιών απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες, η φωνή τους να ακουστεί πιο δυνατά από ποτέ
Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Διαβεβαιώσεις για αύξηση των ποσοτήτων νερού σε αγρότες-Έστειλαν επιστολές σε Υπουργείο και Πρόεδρο
Στα λόγια θετικός, αλλά αναμένονται πράξεις από Τυχικό-Ο πρότερος βίος βάζει σε αμφιβολίες τον Αρχιεπίσκοπο
Άσπρος καπνός για την ασφάλεια στα ΤΑΕΠ και την υποστελέχωση νοσηλευτών-Οι αποφάσεις των συναντήσεων