Ελεύθερος ο συλληφθείς για το θάνατο του Κοτσλή-Ατύχημα έδειξε η έρευνα και όχι φόνο εκ προμελέτης

Ελεύθερος αφέθηκε ο 38χρονος Ιρανός, ο οποίος συνελήφθη για το θάνατο του 40χρονου Αθανάσιου Κοτσλη, που εντοπίστηκε νεκρός στο έδαφος πολυκατοικίας, την περασμένη Κυριακή, με τις Αρχές να κλειδώνουν στο σενάριο του ατυχήματος και όχι φόνου, όπως αρχικά είχαν ανακοινώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο ακουστικό για αποτελέσματα εξετάσεων για το θάνατο του 40χρονου-Δηλώνει αθώος ο 38χρονος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος, αφού εξέτισε την οκταήμερη κράτηση που του επέβαλε το Δικαστήριο, τελικά αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Παρασκευής, καθώς από τις έρευνες της Αστυνομίας, δεν φαίνεται να προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του, που να τον εμπλέκει στην υπόθεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το σενάριο του φόνου εκ προμελέτης, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει η Αστυνομία, να θεωρείται απομακρυσμένο και το ενδεχόμενο ατυχήματος να είναι, όπως φαίνεται το επικρατέστερο.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές εξετάσεις, που εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα, καθώς θεωρεί ότι θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα γύρω από το θάνατο του 40χρονου Κοτσλή.

365478206_686869376615408_3403038581402093213.width-1024

Σημειώνεται πως η Αστυνομία είχε περάσει χειροπέδες στον 38χρονο Ιρανό, ο οποίος ήταν συγκάτοικος του θύματος, αφού φαίνεται ότι είχαν συχνά αρκετές προστριβές με τον 40χρονο, όπως για παράδειγμα η φασαρία ή η ένταση της τηλεόρασης και συχνά τσακώνονταν σε πολύ ψηλούς τόνους. Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επιμένει ότι δεν σκότωσε τον 40χρονο, προβάλλωντας μάλιστα συγκεκριμένους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Σημειώνεται ότι, ο 40χρονος διέμενε στον τρίτο όροφο διαμερίσματος στο Στρόβολο, μαζί με τον 38χρονο και είχε βγει από το σπίτι, ωστόσο ξέχασε κάποια αντικείμενα της συμβίας του και επέστρεψε για να τα πάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκηνή και καταθέσεις δίνουν γραμμή για το θάνατο του 40χρονου-Ψάχνουν την άκρη του νήματος

Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες που τέθηκαν υπάρχουν ενώπιον των Αρχών ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός κάτω από την πολυκατοικία. Ακολούθως, τα πρόσωπα που τον εντόπισαν ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ στο σημείο για αυτοψία μετέβη και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία παρότι αναζήτησε, δεν εντόπισε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία ενδεχομένως να κατέγραφαν οτιδήποτε από την ώρα της πτώσης, αλλά και τι προηγήθηκε. Σε περίπτωση που οι Αρχές καταλήξουν ότι τελικά δεν επρόκειτο για φόνο αλλά για ατύχημα, αναμένεται να απολύσουν τον 38χρονο, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αφότου παραληφθούν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

365002449_1904692446591153_185666068157496950.width-1024

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 40χρονου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος του άτυχου Ελλαδίτη σημειώθηκε από πολυτραυματισμό από πτώση από ύψος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου Ελλαδίτη που έπεσε στο κενό

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα επιτευχθεί μια τελική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
«Χωρίς πρόοδο στο θέμα των ομήρων η επιχείρηση στη Γάζα θα ενταθεί»-Προειδοποιεί ο ΥΠΑΜ του Ισραήλ
Ο Τζον Σουίνι που τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας αναλαμβάνει την πρωθυπουργία
Σε ισχύ οι νέοι κανόνες της ΕΕ για ανεξαρτησία και πολυφωνία των ΜΜΕ
Μέσα στο χλιδάτο παλάτι του Πούτιν με κρυφή κάμερα-Το ανακαίνισε, έχτισε εκκλησία με δικό του θρόνο
Μήνυμα Νετανιάχου για την επιχείρηση στη Ράφα-«Θα συνεχίσουμε μέχρι την απόλυτη νίκη»
Την ανθρωπιστική στήριξη προς Παλαιστίνιους συζήτησαν οι Υπουργοί της ΕΕ
Kαταθέτει στη δίκη Τραμπ η Ντάνιελς-Της έλεγε «μου θυμίζεις την κόρη μου, με τη Μελάνια δεν κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο»
BINTEO: Ήρωες αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε ουρανοξύστη 54 ορόφων για να σώσουν γυναίκα που κρεμόταν