Χωρίς ρεύμα η Δρομολαξιά λόγω βλάβης-Επί ποδός η ΑΗΚ

Χωρίς ρεύμα έμειναν κάτοικοι στην περιοχή Δρομολαξιάς, λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Σε βλάβη στα 11.000 βολτ, μέση τάση, στο δίκτυο της ΑΗΚ οφείλεται η διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Δρομολαξιάς, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Γιώργος Σταματόπουλος.

Ο κ. Σταματόπουλος πρόσθεσε ότι η βλάβη, είναι στο υπόγειο σύστημα της ΑΗΚ και γίνονται προσπάθειες σταδιακής αποκατάστασης της βλάβης.

Δειτε Επισης

Αλυσιδωτές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία, στο περιβάλλον και στα τρόφιμα από την φονική πυρκαγιά
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Φτάνουν μέχρι τα 1000 ευρώ τα πρόστιμα για μη διακοπή εργασίας-Στα έντεκα τα εξώδικα
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Τουλάχιστον πενήντα νεκρά ζώα φάρμας από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Συνεχίζεται η καταμέτρηση
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»
Απορρίπτει τις επικρίσεις ο Χαρτσιώτης: «Πέραν από το ατυχές περιστατικό των δύο συνανθρώπων μας, δεν είχαμε καμία απολύτως απώλεια ζωής»
Επ. Περιβάλλοντος: Θα προχωρήσουν με καύση νεκρών ζώων που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια ή ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών