Ένας σούπερ-τυχερός θα κερδίσει €10,000 (!) για το ενοίκιό του στη Λεμεσό, από την εταιρεία Garpozis Construction & Developments

Ένας σούπερ-τυχερός θα κερδίσει €10,000 (!) για το ενοίκιό του στη Λεμεσό, από την εταιρεία Garpozis Construction & Developments. Η Garpozis Construction & Developments, μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες κατασκευών και ανάπτυξης ακινήτων, ανακοινώνει τον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό στα χρονικά για τους κατοίκους της Λεμεσού!

Με την κίνησή της αυτή, η εταιρεία προσφέρει την ευκαιρία σε κατοίκους της Κυπριακής Δημοκρατίας που ενοικιάζουν κάποιο ακίνητο στη Λεμεσό, να κερδίσουν ενοίκια αξίας €10.000! Το ποσό αυτό μπορεί να καλύψει εν μέρει ή ακόμη και πλήρως τα ενοίκια του υπερ-τυχερού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ δώρο, θα προσφέρει ουσιαστική στήριξη σε έναν κάτοικο της πόλης, ελαφρύνοντας από τους ώμους του ένα τεράστιο βάρος και άγχος. Η σκέψη πίσω από την πράξη της Garpozis Construction & Developments, δείχνει το πραγματικά φιλάνθρωπο πρόσωπο της εταιρίας, η οποία προσφέρει συστηματικά στην κοινωνία, με διάφορες κοινωφελείς δράσεις και επενδύσεις.

Ο διαγωνισμός αυτός, στοχεύει να βοηθήσει άτομα τα οποία το έχουν πραγματικά ανάγκη, γι’ αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Οι φορολογικές δηλώσεις τους δεν πρέπει να ξεπερνούν το ποσό των €18.000 ετησίως ατομικά και/ή €36.000 ετησίως από κοινού ως ζευγάρι και πρέπει φυσικά να ενοικιάζουν κάποιο υποστατικό στη Λεμεσό. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά εύκολη και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Ο διαγωνισμός θα τρέξει στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας (Facebook και Instagram) από τις 10/07/2023 έως τις 04/08/2023 και ώρα 12:00 μ.μ. και τα άτομα που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα βρουν στο ποστ του «Giveaway».

Μέσω αυτής της τρομερά γενναιόδωρης προσφοράς της, η Garpozis Construction & Developments δείχνει, για ακόμα μια φορά, την αφοσίωσή της στην τοπική κοινότητα και ειδικά στους νέους που προσπαθούν να χτίσουν τη ζωή τους στην πόλη της Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τις σελίδες της εταιρίας στα Social Media και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση του διαγωνισμού

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος