Απαντά σε Τατάρ η Κυβέρνηση-«Το Κυπριακό δεν θα επιλυθεί μέσα από δημόσιες δηλώσεις»

Το Κυπριακό δεν θα επιλυθεί μέσα από δημόσιες δηλώσεις, ήταν το σχόλιο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, στις αναφορές του Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και δημοσιεύεται σήμερα.

Ο κ. Λετυμπιώτης σχολίασε πως "το έχει πει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν θεωρούμε ότι είναι μέσα από δημόσιες δηλώσεις που θα επιλυθεί το Κυπριακό".

"Εμείς θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, να συμβάλλουμε θετικά στην καλλιέργεια θετικού κλίματος, να προωθούμε την ανάληψη πρωτοβουλιών από πλευράς μας", είπε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος.

Κατέληξε λέγοντας ότι "στόχος μας είναι η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων εντός του συμφωνημένου πλαισίου και επαναλαμβάνουμε την ετοιμότητά μας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων".

Δειτε Επισης

Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ αναφέρθηκε ο ΠτΔ σε γεύμα Πολωνού Πρέσβη
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Ε. Τατάρ: Συνεχίζονται οι προσπάθειες ένταξη στην «Ασιατική Λίγκα» στο ποδόσφαιρο
Παραληρεί ο Τατάρ-Χρησιμοποιεί την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» για να νομιμοποιήσει το σφετερισμό
Το πρώτο μανιφέστο του Χριστόφορου Τορναρίτη-Ρόλοι στο νέο κόμμα για ψυχολόγους, μηχανικούς και… σκακιστές
Εξέφρασε ετοιμότητα για επανεκκίνηση συνομιλιών στην Ολγκίν ο Γεραπετρίτης
Ν. Χριστοδουλίδης: Απαράδεκτες οι αναφορές στο βιβλίο, δεν εγκρίθηκε από το Υφυπουργείο
Διαβλέπει τις «προεκλογικές» σκοπιμότητες ο ΠτΔ και δεν ακολουθεί-« Το θέμα της Ολγκίν δεν είναι οι σφετεριστές»
Προκλητική πρόταση νόμου στη Βρετανία-Προωθούν απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα, πανηγυρίζει το ψευδοκράτος