Τσάκωσαν καταζητούμενο από τροχονομικό έλεγχο οι Αρχές-Κυκλοφορούσε με παράνομα προϊόντα

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος οδήγησε στη σύλληψη 43χρονου, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση κλοπής. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα και περιουσία, που πιθανόν να περιήλθε στην κατοχή του παράνομα.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1μ.μ. χθες, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά τον κυκλικό κόμβο Κονιών, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο (τύπου βαν) το οποίο οδηγούσε 43χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Όπως διαπιστώθηκε εναντίον του 43χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά υπόθεση κλοπής που διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ο 43χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, εντοπίστηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, για τα οποία ο 43χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του. Ως αποτέλεσμα, τα πιο πάνω εργαλεία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 43χρονος συνελήφθη εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε επίσης μικρός αριθμός αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

IMG-65776f9f38556f9cf92aa60ea1c0d506-V

IMG-5e60783be3e160e8b69b5736fd5ed57b-V

IMG-0973e4742a6c12ed936346af7bbdb187-V

Δειτε Επισης

Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Πώς από δύο καλοί φίλοι Τραμπ-Μασκ κατέληξαν εχθροί
Συνελήφθη 14χρονος ως ύποπτος για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης στη Γερμανία
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου