Δεν παραδέχθηκε ενοχή ύποπτος για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου στη Λάρνακα

Άνδρας ηλικίας 44 ετών, δεν παραδέχθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, αδικήματα που αφορούν διάρρηξη κατοικίας, κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας και το Σώμα όρισε την 4η Οκτωβρίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «στις 24 Ιουνίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι μεταξύ 23 - 24 του μήνα διαρρήχθηκε η εξοχική κατοικία Βρετανίδας υπηκόου, που βρίσκεται στα Περβόλια, από την οποία κλάπηκε ένα κλειδί αυτοκινήτου και το ίδιο το όχημα. Η καταγγελία έγινε από άνδρα ο οποίος ήταν διαχειριστής της κατοικίας».

Πρόσθεσε ότι «το όχημα καταχωρήθηκε ως κλοπιμαίο με σκοπό τον εντοπισμό του. Γύρω στις 10.15 το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου, μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας εντόπισαν όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά τη Κόσιη, να είναι σταθμευμένο σε αντίθετη φορά κυκλοφορίας, ενώ από έλεγχο που έγινε εξακριβώθηκε ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την εξοχική κατοικία στα Περβόλια».

Όπως είπε ο κ. Χατζηγιασεμή «την ώρα που οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο, πλησίασαν το όχημα γυναίκα ηλικίας 33 ετών και 44χρονος άνδρας οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό τους και ότι το αγόρασαν πριν από ένα μήνα. Εντός του οχήματος υπήρχε περιουσία και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία για τα οποία δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις σε ποιους ανήκαν».

Εναντίον των δύο ατόμων «εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης βάση των οποίων συνελήφθησαν. Από τη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, λήφθηκε κατάθεση και απολύθηκε ενώ ο άνδρας παρουσιάστηκε την Παρασκευή 28 Ιουλίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες».

Σημείωσε ακόμα ότι «σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου έληξε το διάταγμα προσωποκράτησης και η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Ο άνδρας δεν παραδέχθηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την 4η Οκτωβρίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας».

Δειτε Επισης

Έφαγε πόρτα από τον Τατάρ ο Χαν, βρίσκεται σε επαφή με την Άγκυρα-«Υψηλή προστιθέμενη αξία από την εμπλοκή της ΕΕ»
Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ σε 32χρονη για παράνομα καπνικά προϊόντα
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά πολυκατοικία στην Μπερ Σεβά
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο χωρίς να κληρονομήσει τίποτα
Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ρωτούσε τι έγινε ο 43χρονος δολοφόνος στη Λαμία
Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες δίνουν πάνω από 400 πυροσβέστες και οκτώ εναέρια μέσα στη Χίο (pics)
Με μηνύματα αισιοδοξίας στο Προεδρικό ο Χαν-«Η λύση είναι προς το συμφέρον της Κύπρου, της ΕΕ και των γειτόνων»
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία